Gündem İçerde 4. yeni bölüm fragmanında Sarp tehlike altında! - İzle

İçerde 4. yeni bölüm fragmanında Sarp tehlike altında! - İzle

07.10.2016 - 10:43 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan kısa sürede reyting rekorlarını alt üst eden İçerde dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kebapçı Celal dinleme cihazını bulacak. İçerde yeni bölümde güvenlik kameralarından böceği yerleştireni tespit eden Celal deliye dönecek. İçerde nefes kesen yeni bölüm ile Pazartesi ekrana geliyor.

İçerde 4. yeni bölüm fragmanında Sarp tehlike altında - İzle

İçerde dizisi yeni bölüm fragmanında Sarp tehlike altında. Eğer Kebapçı Celal dinleme cihazının Sarp'ın koyduğunu anlarsa Sarp'ı öldürebilir.

Haberin Devamı

Yapımcılığını ay yapım'ın üstlendiği İçerde dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler'in paylaştığı İçerde'nin 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

İÇERDE 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI



İÇERDE MÜZİK LİSTELERİNDE DE ZİRVEDE!

Ekranların yeni fenomeni İçerde, seyirciden tam destek alırken dizinin Toygar Işıklı imzalı mu¨zikleri de bu¨yu¨k beğeni topluyor. Prag Filarmoni Orkestrası tarafından çalınan jenerik mu¨ziği, geçtiğimiz gu¨n satışa sunulduğu dijital platformlarda kısa su¨rede en çok indirilen şarkılar listesinde 1 numaraya yu¨kseldi.

Ay Yapım’ın, gu¨çlu¨ oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicilerin beğenisini kazanan dizisi İçerde’nin mu¨zikleri de en az dizinin kendisi kadar çok konuşuluyor. Dizi reyting listelerinde zirvedeki yerini korurken, Toygar Işıklı’nın imza attığı mu¨zikler de bu¨yu¨k beğeni topladı.

Yaylı kayıtları Prag’da gerçekleştirilen tu¨m mu¨zikler Prag Filarmoni Orkestrası tarafından icra edildi. Geçtiğimiz gu¨nlerde dijital platformlarda satışa sunulan jenerik mu¨ziği çok kısa sure içinde zirveye yerleşti. Toygar Işıklı’nın bestelediği dizinin tu¨m tema mu¨ziklerinden oluşan soundtrack albumu¨ ise çok yakında mu¨zikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Mert ormanlık alanda Pars'ın kaybettiği fotoğrafı buluyor. Pars kardeşinin hayatta olup olmadığını bilmiyorken, Mert'in bu fotoğrafı bulup araştırma içine girmesi dizin 3. bölümüne damga vurdu. Show TV’nin yeni dizisi 3.bölümü ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı. Sarp ve Mert kardeşlerinin rekabeti ise büyük yankı uyandırdı. İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar ve heyecan dolu dizi bu konu üzerine kurulur. Peki İçerde 34 bölüm fragmanlarında başka neler var? İşte tüm detaylar

İçerde dizisi bu hafta yayınlanacak yeni bölümü öncesinde ekranlara gelen fragman ile yeni bölümünü tanıttı. Yeni bölümde Mert ormanlık alanda Pars'ın kaybettiği fotoğrafı buluyor. Pars kardeşinin hayatta olup olmadığını bilmiyorken, Mert'in bu fotoğrafı bulup araştırma içine girmesi dizin 3. bölümüne damga vuruyor. Yayınlanan 3. bölüm fragmanının sonunda Mert, Sarp'ın yanına giderek gözlerinin içine bakmasıda bu haftaki bölümde bazı gizemlerin aydınlanacağının sinyalini verdi.

Haberin Devamı

İÇERDE 3. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İçerde”nin 3. bölümünde; Ömer’in, Davut tarafından infaz edildiği gece Sarp, Komiser Mert’in hayatını kurtarmak için kendi kendini omzundan vurmak zorunda kalır. Bu durum Mert’in ve Sarp’ın arasında sır olarak kalmak zorundadır. Mert kaçıp kendisini kurtarmaya çalışırken yaralı olan Sarp’ı, Davut o gece ormanda ölüme terk eder. O gece ormanda öleceğini düşünen Sarp’a son anda hiç beklemediği birinden yardım eli uzanır. Alyanak, otoparka yaralı halde gelen Sarp’a birinin yardım ettiğinden şüphelenmektedir. Füsun bütün gece Sarp’ı aramıştır fakat ulaşamaz. Başına bir şey geldiğinden endişelenen Füsun soluğu Alyanak’ın otoparkında alır. Sarp’ın yaralandığını Füsun’dan gizlerler. Kebapçı Celal Sarp’ı gizli bir göl evinde tedavi ettirir. Onu yalnız bırakmayan Melek’le aralarında duygusal bir yakınlaşma başlar.