Gündem İçerde 4. yeni bölüm fragmanında Sarp yakalanıyor mu? - İzle

İçerde 4. yeni bölüm fragmanında Sarp yakalanıyor mu? - İzle

05.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İçerde dizisi ilk bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Show TV'nin yeni dizisi olmasına rağmen reytingleri alt üst eden İçerde 4. yeni bölüm fragmanında Sarp büyük tehlike altında olmasına rağmen henüz bu durumun farkında değil. Kebapçı Celal'in ofisine koyduğu dinleme cihazını farkeden Celal, gizli kamera görüntülerine bakar. İçerde dizisi yeni bölüm fragmanında heyecanlı sahneler dikkat çekiyor.

İçerde 4. yeni bölüm fragmanında Sarp yakalanıyor mu  - İzle

Ekranların merakla beklenen dizisi İçerde 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen İçerde dizisinin yeni bölümünde Sarp ve Mert kardeşlerinin rekabeti ise büyük yankı uyandırıyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını ay yapım'ın üstlendiği İçerde dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler'in paylaştığı İçerde'nin 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

İçerde dizisi son bölümde Sarp, Mert'i öldürmemek için kendini vurmasından dolayı hayati tehlike altına girdi. Bu sahneler sırasında Kebapçı Celal, Yusuf Müdür'ün Sarp'a koydurttuğu cihazı buldu.

İÇERDE 3. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İÇERDE 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Mert ormanlık alanda Pars'ın kaybettiği fotoğrafı buluyor. Pars kardeşinin hayatta olup olmadığını bilmiyorken, Mert'in bu fotoğrafı bulup araştırma içine girmesi dizin 3. bölümüne damga vurdu. Show TV’nin yeni dizisi 3.bölümü ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı. Sarp ve Mert kardeşlerinin rekabeti ise büyük yankı uyandırdı. İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar ve heyecan dolu dizi bu konu üzerine kurulur. Peki İçerde 34 bölüm fragmanlarında başka neler var? İşte tüm detaylar

Haberin Devamı

İçerde dizisi bu hafta yayınlanacak yeni bölümü öncesinde ekranlara gelen fragman ile yeni bölümünü tanıttı. Yeni bölümde Mert ormanlık alanda Pars'ın kaybettiği fotoğrafı buluyor. Pars kardeşinin hayatta olup olmadığını bilmiyorken, Mert'in bu fotoğrafı bulup araştırma içine girmesi dizin 3. bölümüne damga vuruyor. Yayınlanan 3. bölüm fragmanının sonunda Mert, Sarp'ın yanına giderek gözlerinin içine bakmasıda bu haftaki bölümde bazı gizemlerin aydınlanacağının sinyalini verdi.

İÇERDE 3. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İçerde”nin 3. bölümünde; Ömer’in, Davut tarafından infaz edildiği gece Sarp, Komiser Mert’in hayatını kurtarmak için kendi kendini omzundan vurmak zorunda kalır. Bu durum Mert’in ve Sarp’ın arasında sır olarak kalmak zorundadır. Mert kaçıp kendisini kurtarmaya çalışırken yaralı olan Sarp’ı, Davut o gece ormanda ölüme terk eder. O gece ormanda öleceğini düşünen Sarp’a son anda hiç beklemediği birinden yardım eli uzanır. Alyanak, otoparka yaralı halde gelen Sarp’a birinin yardım ettiğinden şüphelenmektedir. Füsun bütün gece Sarp’ı aramıştır fakat ulaşamaz. Başına bir şey geldiğinden endişelenen Füsun soluğu Alyanak’ın otoparkında alır. Sarp’ın yaralandığını Füsun’dan gizlerler. Kebapçı Celal Sarp’ı gizli bir göl evinde tedavi ettirir. Onu yalnız bırakmayan Melek’le aralarında duygusal bir yakınlaşma başlar.