Gündem İçimdeki Ses Tv'de ilk kez Kanal D'de-izle

İçimdeki Ses Tv'de ilk kez Kanal D'de-izle

19.05.2015 - 15:00 | Son Güncellenme:

Engin Günaydın ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun başrolünde yer aldığı film İçimdeki Ses bu akşam Tv'de ilk kez Kanal D ekranında yayınlanacak. Eğlenceli konusu ve sevilen oyuncu kadrosu ile İçimdeki Ses herkesi ekran başına kilitleyecek.

İçimdeki Ses Tvde ilk kez Kanal Dde-izle

Kanal D'nin Salı akşamı film kuşağında bu akşam İçimdeki Ses filmi oynayacak. TV'de ilk kez ekrana gelecek olan İçimdeki Ses 22.15'te izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

Selim, kendi kendisini küçük dünyasına hapsetmiş bir yazardır. Özgüven yetersizliğinden, pek kimseyle doğru düzgün ilişki kuramayan Selim yalnızlığına çare olarak umreden yeni dönmüş annesi Mehpare ile birlikte yaşamaya karar verir. Bir gün spor salonuna gittiğinde sakarlığı sayesinde Ayşıl adında bir kadın ile tanışır.

Ayşıl hem zengin hem de herkesin jayran olacağı kadar güzel bir kadındır. Beklenmedik biçimde Ayşıl Selim’e aşık olur! Her şeyden bunalmış olan bu kadın mutluluğa giden yolun Selim’in annesi ve onun arkadaş grubundan geçtiğine inanır.. Aşk dolu bu macerada hem Selim'in hem de Ayşıl'ın başına bir seri komik olaylar gelecektir...

Başrolde yer alan Engin Günaydın aynı zamanda filmin senaryosuna imza atan isim. Kadroda kendisine Leyla Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman eşlik ederken filmin yönetmeni ise Çağrı Bayrak.

Haberin Devamı

Yönetmen:Çağrı Bayrak

Oyuncular:Engin Günaydın-Rol: Selim

Leyla Lydia Tuğutlu-Rol: Ayşıl

Füsun Demirel-Rol: Mehpare

Ersin Korkut-Rol: Yılmaz

Hamdi Kahraman-Rol: Mahir

Onur Buldu-Rol: Alptekin

Nazlı Tosunoğlu

Sırrı Süreyya Önder

İÇİMDEKİ SES FRAGMANI