Gündem İki aile arasında silahlı çatışma! 3 yaralı

İki aile arasında silahlı çatışma! 3 yaralı

21.03.2021 - 00:57 | Son Güncellenme:

Adana'da, 2 aile arasında çıkan silahlı çatışmada mahalle savaş alanına dönerken, Özel Harekat polislerinin ve zırhı ekiplerinin de müdahale ettiği olayda 3 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

İki aile arasında silahlı çatışma 3 yaralı

Olay, akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlıhasan Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 2 aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruplar evden getirdikleri tabanca ve pompalı tüfekle birbirlerine ateş açtı, mahalle savaş alanına döndü. Yaşanan çatışma üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve Özel Harekat ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

İki aile arasında silahlı çatışma 3 yaralı

Polisle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri, silahla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişiyi Adana Şehir ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerine gelen Özel Harekat polisleri ve Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda polis ise mahalleyi ablukaya aldı.

Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri silahlı çatışmanın yaşandığı sokakta geniş güvenlik önlemi alarak delil çalışması başlattı. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.