Gündem İki ilden kaza haberleri peş peşe! 6 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

İki ilden kaza haberleri peş peşe! 6 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

01.07.2023 - 01:21 | Son Güncellenme:

İzmir'in Menderes ilçesinde, içerisinde 11 kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsünün kontrolünden çıkıp, refüjü aşarak karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 21 kişi yaralandı. Düzce’de ise iki aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Kısık Mahallesi İzmir- Aydın karayolunda meydana geldi. Özcan Ö. yönetimindeki, içerisinde 11 kişinin bulunduğu 34 DEB 698 plakalı otomobil, Gaziemir yönünden Ayrancılar istikametine seyir halinde olduğu sırada, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüjü aşarak karşı yönden gelen İsmail A.'nın kullandığı 09 BU 404 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen jandarma ve polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık görevlilerince yapılan kontrolde ise otomobilde bulunan Sibel Ö. ile Şengül A.'nın yaşamını yitirdiği, her iki araçta bulunan toplam 23 kişinin de yaralandığı belirlendi.

Haberin Devamı

Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özcan Ö. ve Mustafa K.'nın da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

İki ilden kaza haberleri peş peşe 6 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

BİR KAZA DA DÜZCE'DE

Kaza gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çamköy kavşağında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yusuf Y. idaresindeki 81 ADA 107 plakalı otomobil ile Selçuk P. idaresindeki 06 COA 368 plakalı Ford marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine trafik kazasının yaşandığı bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

İki ilden kaza haberleri peş peşe 6 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var


Kazada Hanım Bilgin (30) olay yerinde Nazlı Can Barotçu(21) ise hastanede hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kaza sonrası kapanan yol araçların çekilmesiyle tekrar trafiğe açılıyorken kaza ile ilgili Düzce Cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlattı.

İki ilden kaza haberleri peş peşe 6 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var


Kaza sonrası ortalık karıştı

Kaza sonrasında ise kaza yapanların yakınları ise ters yönden geliyordun diyerek birbirlerine girdiler.