Gündem İki kız kardeş hırsızlık iddiasıyla gözaltına alındı

İki kız kardeş hırsızlık iddiasıyla gözaltına alındı

18.09.2008 - 17:44 | Son Güncellenme:

.

İki kız kardeş hırsızlık iddiasıyla gözaltına alındı

İSTANBUL'dan Adapazarı’na gelip yeni yerleşim bölgesinde 3 evi soydukları ileri sürülen iki kız kardeş ile erkek arkadaşları yakalandı. Şık giyimleriyle dikkat çeken kızların bulunduğu otomobilde, kapı kilitlerini kırmakta kullandıkları malzemeler ele geçirildi.

Haberin Devamı

Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni yerleşim bölgesinde yaşanan hırsızlık olayları üzerine önlem aldı. Dün öğlen saatlerinde bazı şüpheli kişilerin Karaman Korucuk Bölgesi’nde otomobille dolaştığı ihbarı üzerine polis operasyon düzenledi. Durdurulan araçta bulunan D.B. (23), ablası H.B. (26) ve erkek arkadaşları T.T. (31) gözaltına alındı.

Otomobilde kapı kilitlerini kırmaya yarayan aletler de bulunan zanlıların Adapazarı'nda üç evden hırsızlık yaptıkları ileri sürüldü. Yanlarındaki erkekle birlikte gözaltına alınan iki kız kardeşin, hırsız olduklarının anlaşılmaması için iyi giyindikleri belirtildi.

İzmit, Yalova ve Bursa’da da evlerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen D.B. ve H.B.'nin soyulacak evleri belirledikten sonra kapı zillerini çalarak evde kimsenin olup olmadığını kontrol ettikleri, kimse olmazsa, erkek arkadaşları ile birlikte kapı kilidini özel yaptırdıkları aletle açarak içeri girdikleri ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevkedilirken, yanlarında bulunan 4'üncü kişinin ise arandığı öğrenildi.

Yazarlar