Gündem İKSV alt kat kapısını açtı

İKSV alt kat kapısını açtı

07.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

İKSV yeni oluşumu Alt Kat: Öğrenme ve Etkileşim Alanı önceki gün Nejat Eczacıbaşı Binası’nda gerçekleşen basın toplantısıyla kapılarını açtı. İKSV Alt Kat, kültür sanat etkinliklerini daha ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor...

İKSV alt kat kapısını açtı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV), kültür ve sanat etkinliklerine erişim ve katılım imkânlarını artırmak amacıyla, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteğiyle kurduğu İKSV Alt Kat: Öğrenme ve Etkileşim Alanı önceki gün kapılarını açtı.

Haberin Devamı

işhane’de vakıf ofislerine de ev sahipliği yapan Nejat Eczacıbaşı Binası’nın en alt katında açılan İKSV Alt Kat’ta, Boğaziçi Üniversitesi’nin işbirliğiyle yıl boyunca farklı disiplinlerde etkinlik ve atölye programları sunulacak. Alt Kat’ın yöneticiliğini ise Elif Obdan Gürkan üstleniyor.

Yapılan basın toplantısında İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, “Türkiye’nin en köklü kültür ve sanat kurumlarından biri olarak ülkemizin bu alandaki gelişimine dair önemli bir sorumluluğumuz olduğuna inandık. Yine bu düşüncelerle vakfımızın 50’nci yılına yaklaşırken kültür ve sanata erişim olanaklarını artırmayı en önemli gereçlerimiz arasında bulduk. Bu doğrultuda gençlerin etkinliklerimize ilgisini artırmak, geleceğin sanatseverlerinin gelişimine katkıda bulunmak, kültür sanat etkinliklerinin daha ulaşılabilir hale getirilmesi amacıyla çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

İKSV alt kat kapısını açtı