Gündem İnsanlık dışı görüntü! 'Bakmayın, canı çok acıyor'

İnsanlık dışı görüntü! 'Bakmayın, canı çok acıyor'

17.11.2020 - 09:48 | Son Güncellenme:

Bursa'da kimliği belirsiz kişi, yorulduğu için yola devam edemeyen atını kırbaçla dövdü. Bu anlar, cep telefonu kamerasına yansırken, olayı gören çocukların, birbirine ‘Bakmayın; atı dövüyor, canı çok acıyor’ diye seslenmesi dikkat çekti.

Olay, dün sabah saatlerinde, merkez Nilüfer ilçesine bağlı Üçevler Mahallesi Yaman Sokak’ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi, arabasını çekerken, bitkin düşen atına kırbaçla vurmaya başladı.

Haberin Devamı

Bu sırada site içinde oyun oynayan çocuklar, adamın atını dövdüğünü gördü. Çocuklar, birbirine ‘Bakmayın, bakmayın; atı dövüyor ve canı çok acıyor’ diye bağırmaya başladı.

Atın sahibi, çocukların çığlıklarına rağmen ata vurmaya devam etti. Bu anlar, sitede oturan kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine atın sahibine tepki yağdı.

O ANLARI ANLATTI

Bursa’da, yük aracını taşıyan atını bitkin düşünce kırbaçla döven kişiyi cep telefonu kamerasıyla kaydeden Hüseyin Gümüş, o anları anlattı. Çocukların bağrışlarını duyduğunda atı fark ettiğini belirten Gümüş, “Biz evimizin balkonunda oturuyorduk. Birden çocukların seslerini duyduk. Balkondan baktığımızda bir adamın atını dövdüğünü gördük. Hemen telefonu çekip kaydetmeye başladım. Hatta çekerken bağırmaya da başladım 'yapma' diye ama bizi görmezden, duymazdan geldi. Çocukların seslerini duyunca çok üzüldüm. Atın dövülmesine de çok üzüldüm” dedi.