Gündem Instagram çöktü mü? Instagram, Facebook ve WhatsApp'da yaşanan sorun nedir?

Instagram çöktü mü? Instagram, Facebook ve WhatsApp'da yaşanan sorun nedir?

03.07.2019 - 19:22 | Son Güncellenme:

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından Instagram, Facebook ve WhatsApp'a erişim konusunda dünya çapında saatlerce sorun yaşandı. Peki Instagram, Facebook ve WhatsApp'da yaşanan sorun nedir?

Instagram çöktü mü Instagram, Facebook ve WhatsAppda yaşanan sorun nedir

INSTAGRAM, FACEBOOK VE WHATSAPP'TAN KÖTÜ HABER!

WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta yaşanan erişim sıkıntısı nedeniyle birçokm kişi Facebook, Whatsapp'ta mesajlaşma alışverişinde bulunamıyor. Yaşanan sıkıntının ardından vatandaşlar Whatsapp, Instagram ve Facebook çöktü mü sorusuna yanıt aramaya başladı. Konuya ilişkin bir açıklama yapılmazken (TSİ) 17.00 sularından itibaren özellikle Batı Avrupa'dan erişimde sorun yaşanmaya başladı.

Haberin Devamı

WhatsApp bugün akşam saatlerinde dünya genelinde çöktü. Uygulamaya girmeye çalışanlar mesaj gönderemedi ya da alamadı. WhatsApp ile birlikte Instagram ve Facebook'ta da erişim sorunu yaşandı.

SORUN GİDERİLDİ

WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta yaşanan erişim sıkıntısı (TSİ) 01:20 sularında giderildi.

ÖMER FATİH SAYAN'DAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Instagram, Whatsapp ve Facebook servislerinde dünya genelinde kesintiler yaşandığını belirterek, "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı.

Sayan, Twitter hesabından, sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin paylaşımda bulundu.

Instagram, Whatsapp ve Facebook servislerinde dünya genelinde kesintiler yaşandığını bildiren Sayan, "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." değerlendirmesinde bulundu.