Gündem İnternet kafede istismar skandalı

İnternet kafede istismar skandalı

23.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fatih’te 10 yaşındaki bir kız çocuğu kitap araştırmak için girdiği internet kafede 26 yaşındaki Y.K’nın cinsel istismarına uğradı. Gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı

İnternet kafede  istismar skandalı

İstanbul Fatih’te önceki gün öğlen saatlerinde, 10 yaşındaki bir kız çocuğu kitap araştırmak için internet kafeye gitti. Bu sırada iddiaya göre internet kafede müşteri olarak bulunan 26 yaşındaki Y.K. küçük kıza cinsel istismarda bulundu.

Görgü tanıkları şüphelinin çocuğa karşı hareketlerinin istismar içerdiğini görünce tepki gösterdi. Şüpheli, olay yerine gelen polis tarafından otomobile bindirilmek istenince çevredekilerin tekmeli yumruklu saldırısıyla karşılaştı. Tepkinin linç girişimine dönüşmesi üzerine olay yerine takviye ekip çağrıldı. Polis şüpheliyi çıkarmadan önce dışardaki kalabalığı uzaklaştırmak için yoğun çaba sarfetti.

Haberin Devamı

Zırhlı araçlı takviye

Şüphelinin kapıda görünmesiyle çevredekiler sandalye, kasa fırlatmaya başlayınca polis ekipleri gaz bombası ile müdahalede bulundu. Kalabalığın gerilediği sırada zırhlı araca bindirilen şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştırıldı. Şüpheli Y.K’nın suçlamayı reddettiği öğrenildi. Mahkemeye sevk edilen şüpheli adli kontrol tedbirlerinin yeterli olacağı ve delilleri karartma ihtimali bulunmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.