Gündem İntihar eden oyuncuya hazin tören

İntihar eden oyuncuya hazin tören

17.07.2012 - 15:00 | Son Güncellenme:

.

İntihar eden oyuncuya hazin tören

BURSA’da merkez Osmangazi İlçesi’nde dün yapımı devam eden TOKİ inşaatından atlayarak intihar eden İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı 36 yaşındaki Mesut Yüce, meslektaşları ve ailesi tarafından düzenlenen törenle toprağa verildi.Merkez Osmangazi İlçesi Doğanbey Mahallesi’nde yapımı devam eden TOKİ konutlarından atlayarak intihar eden Mesut Yüce’nin cesedi işçiler tarafından bulundu.

Haberin Devamı

Polis tarafından yapılan incelemelerin ardından Yüce’nin dün gece geç saatlerde İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı olduğu öğrenildi. Ailesinin yanına gelen Yüce için Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu’nda meslektaşları tarafından tören düzenlendi. Törene, babası Halim Yüce ve annesi Seyide Yüce, oyuncu arkadaşları katıldı. Melekler Korusun dizisi ile tanınan Rojda Demirer, Serhat Altunorak, 80'ler dizisinde oynayan Serhat Kılıç, Sakarya Fırat dizisinde oynayan Yurdaer Okur, Kınalı Kar dizisi ile tanınan Mahir İpek’te törene katılanlar arasında yer aldı. Bursa Devlet Tiyatrosu Müdürü Halil Balkanlar, Yüce’nin başarılı bir tiyatrocu olduğunu söyleyerek, Hasan Sabah, Eşeğin Gölgesi, Sidça Köşk, Yaşar Ne yaşar Ne Yaşamaz, Tarla Kuşuydu Juliet, Kanuni Sultan Süleyman, Macbeth, Televizyon Cumhuriyeti gibi birçok oyunda oynadığını kaydetti.Mesut Yüce’nin babası Halim Yüce ise, oğlunun tiyatro ile ilgili çok büyük hayalleri olduğunu belirterek, “Beni destekleyen arkadaşlarım var. Tiyatroda güzel şeyler başaracağım’ derdi. Bende ona destek oldum. Ama o bana son oyununu oynadı. Beni çok üzdü dedi. Törende annesi Seyide Yüce ve bazı arkadaşları göz yaşlarını tutamazken yakınları tarafından sakinleştirildiler.

Yüce’nin cenazesi daha sonra meslektaşları tarafından taşınarak Çırpan Cami’nde kılınan namazın ardından Hamitler Mezarlığı’na defnedildi.

Yazarlar