Gündem İntihar girişimi, tecavüzü ortaya çıktı

İntihar girişimi, tecavüzü ortaya çıktı

20.11.2008 - 18:30 | Son Güncellenme:

.

İntihar girişimi, tecavüzü ortaya çıktı

MALATYA'nın Doğanşehir İlçesi'ndeki bir ilköğretim okulunda vekil öğretmen olarak çalışan 26 yaşındaki İ.B., 14 yaşındaki kız öğrencisine tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklandı. 7 ay önce meydana gelen olay, küçük kızın intihara teşebbüs etmesiyle ortaya çıktı.
Doğanşehir'deki bir ilköğretim okulunda vekil öğretmenlik yapan İ.B., 7 ay önce, 14 yaşındaki C.K. adlı kız öğrencisini özel ders vermek amacıyla evine çağırdığı ve burada tecavüz ettiği iddia edildi. C.K., tecavüzden sonra gittiği evinde korktuğu için durumu ailesine söyleyemedi. Ancak aradan geçen süre içinde aile durumu anlayınca, evde huzurluk çıktı ve bunalıma giren küçük kız, 14 Kasım günü 6 adet uyku hapı içerek intihara kalkıştı. Ailesi tarafından baygın halde bulunan C.K. hastaneye kaldırıldı. Midesi yıkanan C.K.'nın hayati tehlikeyi atlattı.
Ailenin şikayeti üzerine bugün harekete geçen polis, artık vekil öğretmenlik yapmayan İ.B.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edilen İ.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. İ.B.'nin ders ücretlerini az bulduğu için vekil öğretmenlikten ayrıldığı öğrenildi.
Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Olaydan bizim de yeni haberimiz oldu” dedi.