Gündem İntihar mı cinayet mi?

İntihar mı cinayet mi?

25.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

İstanbul’da Zinnetnur Ayar, sevgilisinin evinin önünde başından vurulmuş halde bulundu. Olaydan birkaç saat önce ise genç kadının, sevgilisinin ailesi tarafından evin önünde darbedildiği öğrenildi.

İntihar mı cinayet mi

İstanbul’da geçen ay eşinden boşanan Zinnetnur Ayar (27), evli olan Ergün G. ile ilişki yaşamaya başladı. İddiaya göre Ergün G. bu süreçte eşinden ayrıldı. Ergün G.’nin ailesi, bu durumdan Ayar’ı sorumlu tuttu.

Haberin Devamı

Kadınlar darbetti

Pazartesi günü 19.30 sıralarında Zinnetnur Ayar, konuşmak için Ergün G.‘nin Kağıthane’deki evinin önüne gitti. Ancak iddiaya göre aşağıya Ergün G.’nin ailesindeki kadınlar inerek Ayar’ı darbetti. Bunun üzerine Ayar oradan uzaklaşarak evine doğru yürümeye başladı. Bu kez de kadının peşinden sevgilisi Ergün G. gitti. Bu anlar kameralara da yansıdı. Ardından kendi evine gelen genç kadın, iddiaya göre tabanca alarak yeniden sevgilisinin evinin önüne geldi. 

Başından vuruldu

Gelen bir silah sesinin ardından, vatandaşlar genç kadının kanlar içerisinde evin merdivenlerinde yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından tek kurşunla vurulmuş olan Ayar’ı hastaneye kaldırdı. Hemen ameliyata alınan genç kadın, tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde ertesi gün hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Balistik inceleme sonrası netleşecek

Polis, genç kadının kucağında bulunan kurusıkıdan bozma tabancaya el koydu. Olay anını gösteren herhangi bir kamera görüntüsüne de rastlanmadı. Ancak tanıkların ifadesi ve olayın öncesine ait kamera görüntüleri nedeniyle polis, Ayar’ın evden aldığı tabancayla kendisini vurduğu ihtimali üzerinde duruyor. Kadının ailesi ise genç kadının cinayete kurban gittiğini öne sürüyor. Tabancanın balistik incelemesi sonrası olay netlik kazanacak. Polisin ifadesine başvurmak üzere Ergün G.’nin peşinde olduğu da öğrenildi.