Gündem Işık’ın annesi toprağa verildi

Işık’ın annesi toprağa verildi

30.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın önceki gün vefat eden annesi Mecbure Işık (78), Kocaeli’nin Körfez ilçesinde toprağa verildi. Cenazeye Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

Işık’ın annesi toprağa verildi

İzmit’te özel bir hastanede tedavi gören Mecbure Işık, yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı vefat etti. 6 çocuk annesi olan Işık’ın cenazesi Körfez İlçesi Hereke Mahallesi’deki evinin önünde helallik alınması ve dua okunmasının ardından Kışladüzü Camii’ne getirildi.

Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, milletvekilleri, askeri erkan, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazını müteakip, İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Başbakan Binali Yıldırım, Bakan Fikri Işık ve diğer bakanlar tabutu cenaze aracına kadar taşıdı. Işık’ın cenazesi Yukarı Hereke Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.