Gündem Işık Okulları’ndan ‘Işık Tutanlar’ ödülü

Işık Okulları’ndan ‘Işık Tutanlar’ ödülü

08.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

133 yıl önce, “Önce iyi insan” yetiştirmek felsefesiyle kurulan FMV Işık Okulları, Türkiye’nin en seçkin ödüllerinden biri olan “Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar” ödül töreninin 10.’sunu Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleştirdi.

Işık Okulları’ndan ‘Işık Tutanlar’ ödülü

100 Yıllık Okullar 17. Spor Sanat ve Kültür Şöleni kapsamında düzenlenen ödül töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in katılımıyla gerçekleşti. 2018 yılında Spora Işık Tutanlar kategorisinde, Yılın Takımı Fenerbahçe Beko Basketbol, Yılın Kadın Sporcusu Şahika Ercümen, Yılın Erkek Sporcusu Emre Sakçı, Yılın Genç Sporcusu Deniz Selin Ünlüdağ, Yılın Spor Basın İletişimi Taktik Tahtası programı ile İhsan Bayülken ve İsmail Şenol oldu.

Haberin Devamı

Yılın Teknik Direktörü ödülünü Zeljko Obradovic alırken, Fair Play Sporcusu Enis Destan, Yabancı Sporcusu Fernando Muslera, Paralimpik Sporcusu Sümeye Boyacı oldu. Yılın Paralimpik ödülü Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı’na verilirken, 133. Yıl Spor Özel Ödülü Procter & Gamble’a takdim edildi. Sanata ve Tasarıma Işık Tutanlar kategorisinde ise Çağlar Çorumlu, Ozan Güven, Ceza, Akilah Azra Kohen, Mehmet Aksoy, Ali Ethem Keskin, Barış İçin Müzik Vakfı ve Ali Nesin gibi alanında değerli isimler Işıklı öğrenciler tarafından ödüle layık görüldü.