Gündem İsimsizler yeni sezonu ile ekrana geldi! İsimsizler 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler yeni sezonu ile ekrana geldi! İsimsizler 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

11.09.2017 - 09:37 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamları ekrana gelen İsimsizler dizisi yeni sezonu ile dün akşam ekrana geldi. Fatih Keskin hiç tanımadığı bir mekanda uyanır. Helikopter kazasından sonra ne olduğunu hatırlayamamaktadır. Dün akşam yayınlanan İsimsizler dizisinde Fatih yine amansız bir mücadelenin içine düştü. Peki İsimsizler ekrana gelen son bölüm ardından 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler yeni sezonu ile ekrana geldi İsimsizler 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Fatih Keskin hiç tanımadığı bir mekanda uyanır. Helikopter kazasından sonra ne olduğunu hatırlayamamaktadır. Hasta yatağında daha ne olduğunu anlayamadan silahlı baskına uğrayan Fatih’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Virankaya’da değil, İstanbul'da olduğunu görecek olan Fatih bir kez daha amansız bir mücadelenin içine düşerken, bir yandan cevaplanması gereken onlarca sorunun da cevaplarını arayacaktır.

Haberin Devamı

Onu kim kurtarmıştır? İsimsizler'den kimler yaşamaktadır? Ve en önemlisi bu kez düşman kimdir? Bulunduğu durumu çözmek ve bir seçim yapmak zorunda kalacak olan Fatih tüm bu kaosun içinde yaklaşan düşmanın büyüklüğünden henüz habersizdir.

İSİMSİZLER YENİ SEZON FRAGMAN