Gündem İSMEK kayıtları başladı mı? 2020 İSMEK kursları kayıt tarihleri belli oldu

İSMEK kayıtları başladı mı? 2020 İSMEK kursları kayıt tarihleri belli oldu

03.01.2020 - 08:08 | Son Güncellenme:

İSMEK kayıtları için beklenen haber geldi. Yeni yılda kayıt yaptırmak için sabırsızlıkla bekleyen çok sayıda vatandaş İSMEK kayıtlarının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, yeni eğitim döneminde İSMEK ön kayıtları ne zaman başlayacak? İSMEK kayıt nasıl yapılır? İşte 2020 İSMEK kayıt tarihleri...

İSMEK kayıtları başladı mı 2020 İSMEK kursları kayıt tarihleri belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'un birçok bölgesinde farklı branşlarda açılan kurslarda verilen eğitimlere vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor. Bu yıl da farklı kurslarla vatandaşlara eğitim ve sosyalleşme imkanı sağlayan İSMEK'te yeni kayıt dönemi için geri sayım başladı.

Haberin Devamı

İSMEK KAYITLARI NE ZAMAN?

İSMEK’te yeni eğitim dönemi başlıyor. Eğitimlere ön kayıtlar 13-25 Ocak tarihleri arasında yapılabilecek. İSMEK’in ücretsiz eğitimlerinden faydalanmak isteyenler www.ismek.ist üzerinden online olarak başvuruda bulunabilecek.

İSMEK KAYIT NASIL YAPILIR?

İSMEK kurslarına kayıt olmak için resmi internet sitesi üzerinden ön kayıt yapılması gerekiyor. Branşlara ayrılan kontenjanlar dahilinde başvuru yapılabiliyor. Bazı kurslar için yedek kayıtlar da oluşturuluyor. Daha önceden İSMEK öğrenci kaydınız varsa sisteme girip tercih ettiğiniz branş için ön kayıt başvurusunda bulunabilirsiniz. Asıl kayıt ise seçilen kurs merkezinden yapılmaktadır.