Gündem Isparta'da dehşet veren olay! Bu fotoğraftan geriye kimse kalmadı

Isparta'da dehşet veren olay! Bu fotoğraftan geriye kimse kalmadı

11.08.2023 - 18:01 | Son Güncellenme:

Isparta'da bir adamın, av tüfeğiyle dünürünün 3 oğlu ile eniştelerini öldürmesinden geriye, hayatını kaybedenlerin birlikte çekindikleri aile fotoğrafı kaldı.

Olay, dün saat 17.40 sıralarında Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yenicekale köyü arazi yolunda meydana geldi. Hayrettin T. (70), aralarında daha önceden anlaşmazlık bulunan dünürünün oğulları İmran Karakoç (39), Osman Karakoç (36), Adnan Karakoç (27) ile enişteleri Bedrettin Deniz'i (46) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

Ispartada dehşet veren olay Bu fotoğraftan geriye kimse kalmadı

HAYRETTİN T.

Cinayetin ardından Hayrettin T., Gelendost İlçe Jandarma Komutanlığına giderek, cinayeti işlediği av tüfeğiyle teslim oldu. Cinayeti itiraf eden Hayrettin T. gözaltına alınırken, cumhuriyet savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu. Isparta Valisi Aydın Baruş da olay yerine giderek cinayete ilişkin ekiplerden bilgi aldı.

Ispartada dehşet veren olay Bu fotoğraftan geriye kimse kalmadı

GERİYE BİRLİKTE ÇEKİLDİKLERİ FOTOĞRAF KALDI

3 kardeş ve eniştelerinden geriye daha önce birlikte çekindikleri aile fotoğrafı kalırken, cenazeleri otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı Hayrettin T.’nin ise jandarmadaki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Ispartada dehşet veren olay Bu fotoğraftan geriye kimse kalmadı

CENAZELERİ AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

Olay, dün saat 17.40 sıralarında Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yenicekale köyü arazi yolunda meydana geldi. Hayrettin T. (70), aralarında daha önceden husubet bulunan dünürünün oğulları İmran Karakoç (39), Osman Karakoç (36), Adnan Karakoç (27) ile yine dünürünün damadı Bedrettin Deniz’i (46) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İmran Karakoç, Osman Karakoç, Adnan Karakoç ve Bedrettin Deniz’in cenazeleri, Isparta Şehir Hastanesinde yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Cenazelerin defnedilmek üzere Gelendost ilçesine götürüldüğü öğrenildi

Haberin Devamı

CİNAYET ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

Isparta'da tartıştığı 4 kişiyi pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli'nin yanı sıra 2 kardeşi ile oğlunun adliyedeki işlemleri tamamlandı. Savcılıktaki ifade sonrası Hayrettin Tekeli ve diğer 3 kişi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hayrettin Tekeli tutuklanırken, olayla herhangi bir ilgileri olmadığı belirlenen 2 kardeşi ve oğlu serbest bırakıldı.

Cinayetin detayları da ortaya çıktı. Buna göre, Gelendost ilçesine bağlı Yaka köyünde yaşayan Hayrettin Tekeli’nin aracıyla giderken, olay yerinde, Adnan, Osman ve İmran Karakoç kardeşler ile enişteleri Bedrettin Deniz'in bulunduğu aracı gördüğü, tarafların araçları durdurup indiği öğrenildi. Tekeli’nin tüfeğini alıp araçtan indikten sonra Karakoç kardeşlere ateş ettiği, kaçmaya çalışan Bedrettin Deniz’i de ormanda yakalayıp, ateş ettiği, sonrasında ise köye döndüğü belirtildi. Köydeki kardeşleri H.T. ve K.T.’ye olayı anlatan Hayrettin Tekeli'nin daha sonra da Gelendost İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim olup cinayeti itiraf ettiği, bunun üzerine jandarma ekiplerinin bölgeye gittiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Ispartada dehşet veren olay Bu fotoğraftan geriye kimse kalmadı

3'Ü KARDEŞ 4 KİŞİ YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Cenazeler defnedilmek üzere Gelendost ilçe merkezine getirildi. Cenazelerin ilçeye getirildiği sırada cinayete kurban gidenlerin yakınları gözyaşı döktü. Abdulgaffar Camii'nde kılınan cenaze namazlarının ardından İmran Karakoç, Osman Karakoç, Adnan Karakoç ve Bedrettin Deniz ilçe mezarlığında toprağa verildi.