Gündem İstanbul Emniyeti bayramda şehit yakınları ve gazileri unutmadı

İstanbul Emniyeti bayramda şehit yakınları ve gazileri unutmadı

08.09.2017 - 11:44 | Son Güncellenme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit yakınlarını ve gazileri unutmadı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatıyla geçtiğimiz Kurban Bayramı tatili boyunca 114 şehit ailesi ve 49 gazi ziyaret edildi.

İstanbul Emniyeti bayramda şehit yakınları ve gazileri unutmadı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehit ve gazi polisler için bayramda da vefa örneği gösterdi. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, geçtiğimiz Kurban Bayramı tatilinde şehit polis ailelerinin ve gazilerin ziyareti için program yaptı. İlçe ilçe şehit yakınları ve gazilerin adresleri çıkarıldı. İl Emniyet Müdür yardımcıları, Şube ve ilçe müdürleri, bayram tatili boyunca 39 ilçedeki 114 şehit ailesi ve 49 gaziyi ziyaret etmek için görevlendirdi.

Haberin Devamı

Program kapsamında İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da bazı şehit aileleri ile gazileri ziyaret etti. Ziyaret sırasında, sıcak ilgiyle karşılanan Çalışkan, bayramlaştığı ailelerin yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldı. Şehit aileleri ve gazilere hizmet veren Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'nün çalışmalarının yeterli olup olmadığını da soran Çalışkan, her zaman ailelerin yanında olunacağını belirterek, sorun ve şikayetler olması halinde mutlaka bilgi verilmesini istedi.