Gündem İstanbul Gençlik Festivali başlıyor

İstanbul Gençlik Festivali başlıyor

28.04.2018 - 12:24 | Son Güncellenme:

5 gün boyunca 1 milyondan fazla genci ağırlaması beklenen İstanbul Gençlik Festivali , Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olma özelliğini taşıyor. Üçüncü kez düzenlenecek olan festival bu yıl 2-6 Mayıs tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Festivalin ana sponsoru Türk Telekom.

İstanbul Gençlik Festivali başlıyor

İstanbul Gençlik Festivali, 50.000 m2’lik açık ve 9.000 m2’lik kapalı alanda gerçekleşecek. Programda yüksek tempolu konserlere, teknolojik sunumlara, ilgi çekici kültür ve sanat etkinliklerine, ilham veren söyleşilere, sosyal sorumluluk projelerine, spor ve e-spor turnuvalarına yer verilecek. Organizasyon yetkilileri bu yoğun programı oluştururken gençlerin yeni deneyimler ile vizyon kazanmalarının, anılar biriktirmelerinin ve bolca keyifli zaman geçirmelerinin hedeflendiğini belirtiyor.

Haberin Devamı

İstanbul Gençlik Festivali’nde hangi etkinlikler olacak?

Festival bünyesinde robotik atölyelerde teknolojik uygulamalar yapmak mümkün olacak. Ayrıca ziyaretçiler Türkiye'nin en büyük gezici dijital sergisini de gezme fırsatı bulacak. Etkinlik boyunca basketbol, futbol, koşu, spinning, kaykay aktiviteleri ile gençler hem spor yapma hem de sosyalleşme imkanı yakalayacak. Gençler, Tambu alanında yer alan karakterleri kullanarak kendi öykülerini anlatabilecek. Ayrıca Telekom’un oyun platformu Playstore ile de dijital oyun dünyasının sevilen oyunlarıyla buluşacak.

Gençlerin hem eğlenmelerinin hem de bilgilenmelerinin hedeflendiği festivalde kişisel gelişime yönelik pek çok etkinlik gerçekleşecek. En çok dikkat çeken konuşmacılar ve oturumlar şu şekilde sıralanabilir;

Haberin Devamı
  • İzzet Pinto (Global Agency)
  • Alemşah Öztürk (4129Grey)
  • Duygu Kayaman (Microsoft&Parıltı Derneği)
  • Google Dijital Atölye
  • Ege Ellidokuzoğlu ile Sahne Çekim Atölyesi
  • Pınar Eczacıbaşı (GP-Trust)
  • Özgür Burak Akkol (Koç Holding İK Direktörü)
  • Murat Sönmez (Dünya Ekonomik Forumu)

İstanbul Gençlik Festivali’nde hangi sanatçılar sahne alacak?

İstanbul Gençlik Festivali’nin programı oldukça ilgi çekici. Murat Boz, Sufle, Gökhan Sanlıman, Fatma Turgut, Oğuzhan Koç, Teoman, Jabbar, Imera, Manuş Baba, Gripin, Evrencan Gündüz, Oğuzhan Uğur, Cem Belevi ve Berkay Türk Telekom Muud sahnesinde konser verecekler. Festival biletlerine İstanbulgenclikfestivali.com/bilet-al adresinden ulaşılabilir.