Gündem İstanbul'da cinayet gibi motosiklet kazası! Son görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da cinayet gibi motosiklet kazası! Son görüntüleri ortaya çıktı

16.08.2023 - 09:41 | Son Güncellenme:

Arnavutköy’de cumartesi günü meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybeden Murat Vermez ve arkasında oturan Nazlı Yolcu'nun kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Sultangazi Kent Ormanı'nda 12 Ağustos Cumartesi günü bir araya geldikten sonra yola çıkan motosikletlilerden Berkant Keskin, Pirinççi Mahallesi mevkiinde zikzak yaparak ilerlemeye başladı. Keskin, önünde ilerleyen yine aynı gruptaki Murat Vermez'in kullandığı motosiklete çarptı.

Haberin Devamı

Çarpmanın etkisiyle Vermez ve arkasında oturan Nazlı Yolcu yola savruldu. Vermez ve Yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Motosikletli grubun kaza öncesi son görüntüleri Pirinççi Mahallesi'ndeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde hayatını kaybeden Nazlı Yolcu'nun elindeki kamerayla arkasından gelen motosikletli arkadaşlarının görüntüsünü çektiği görülüyor.

KASK KAMERASI İNCELENDİ, GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Jandarma ise kazaya sebep olan sürücünün tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, hayatını kaybedenlerin kask kameralarını inceledi. Ekiplerin çalışması sonucu gözaltına alınan Berkant Keskin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"ŞAKA YAPIYORDUM"

Tutuklanan Berkan Keskin, jandarmadaki ifadesinde, “Ben çok şımarığım, şımarıklık yapmak istedim. Genel itibarıyla şımarık yapım var, şaka yapıyordum” dediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İstanbulda cinayet gibi motosiklet kazası Son görüntüleri ortaya çıktı

 

"ŞIMARIĞIM"

Keskin’in sosyal medya hesabından da daha önce ‘şımarığım’ ifadeleriyle fotoğraflar paylaştığı da ortaya çıktı. Berkant Keskin, jandarmadaki ifadesinin ardından çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.