Gündem İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi? İstanbul hava durumu...

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi? İstanbul hava durumu...

13.03.2022 - 11:44 | Son Güncellenme:

İstanbul'da kar yağışı bazı ilçelerde devam ediyor. Gün içinde hava durumu İstanbullular tarafından merak ediliyor. Bu nedenle "İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi?" soruları sık sık geliyor.

İstanbulda kar yağışı devam edecek mi İstanbul hava durumu...

Türkiye perşembeden bu yana Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgası içerisinde... DÜn kar yağışı yoğun şekilde devam etti. Bugünkü durum merak ediliyor ve "İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi?" sorusu geliyor.

Haberin Devamı

BUGÜNKÜ HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Eskişehir dışında), Karadeniz (Zonguldak Bolu ve Düzce dışında), Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile İstanbul, Balıkesir, Yalova ve Bursa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Orta ve Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Ülkemiz genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Haberin Devamı

HAVA SICAKLIĞI: Marmara ve Kuzey Ege'de 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İSTANBUL °C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı.

 

Yazarlar