Gündem İstanbul'da kombi patladı: Binada yangın

İstanbul'da kombi patladı: Binada yangın

29.03.2024 - 11:48 | Son Güncellenme:

İstanbul Güngören'de 6 katlı binada yangın çıktı. Alevlerin sıçradığı kombide patlama meydana geldi. Binada mahsur kalan 1 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İstanbulda kombi patladı: Binada yangın

Yangın, saat 11.10 sıralarında Mareşal Çakmak Mahallesi Soğanlı Caddesi'nde meydana geldi. Caddede bulunan 6 katlı binanın 2. katındaki balkonda yangın çıktı.

Haberin Devamı

Alevlerin balkondaki kombiye sıçramasıyla patlama meydana geldi. Apartman sakinleri patlama sesinin ardından binayı tahliye etti. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek binada mahsur kalan 1 kişiyi kurtardı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Balkonunda yangın çıkan dairede ise, maddi hasar meydana geldi.

Bina sakinlerinden Doğukan Şentürk, "Yangın çıktığında ben uyuyordum. Söylenenlere göre, kombide bir ateşlenme olmuş. Bina alevler içerisindeydi, evden kendimi zor attım. Bende bu binada oturuyorum, yangın alt katımızda oldu. Çok sıkıntılıydı çok problemliydi. Önemli olan insanlara birşey olmaması. Bir problem olmadan atlattık diyebilirim" şeklinde konuştu. (DHA)