Gündem İstanbul'da maganda kabusu! Korna çalan aracı böyle yumrukladı

İstanbul'da maganda kabusu! Korna çalan aracı böyle yumrukladı

01.11.2023 - 07:43 | Son Güncellenme:

Ümraniye'de trafikte yol verme tartışması yaşayan bir trafik magandası, arkasındaki aracın korna çalması üzerine aracından inerek korna çalan aracı defalarca yumrukladı. O anlar ise aracın içindeki sürücünün telefon kamerasına anbean yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, Necip Fazıl Bulvarı üzerinde yaşandı. İddiaya göre trafikte hareket halindeki bir aracın sürücüsü önündeki sürücüye korna çalarak yol istedi.

Haberin Devamı

Öndeki araç yol vermeyince iki sürücü arasında yol verme tartışması yaşandı. Arkadaki aracın korna çalmasına sinirlenen trafik magandası bunun üzerine aracından inerek diğer aracın camını defalarca yumrukladı. O anlar ise sürücünün cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

JANDARMADAN MAGANDALARA OPERASYON

Öte yandan  Afyonkarahisar’da tabanca ile ateş ederek çevreye rahatsızlık veren 12 şüpheli şahıs jandarma tarafından yakalanırken, 8 adet tabancaya da el konuldu.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ve Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kendilerine gelen bir istihbaratı değerlendirdi. Yapılan değerlendirmeler sonrasında havaya ateş ettiği belirlenen 12 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Belirlenen adreslere yapılan baskında şahıslara ait 3 adet tabanca, 5 adet kurusıkı tabanca, 11 adet şarjör, 151 adet fişek, 56 adet kurusıkı fişeği, 1 adet av tüfeği ele geçirildi. 12 şüpheli şahıs gözaltına alınırken jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İstanbulda maganda kabusu Korna çalan aracı böyle yumrukladı

DÜĞÜN EĞLENCESİNDE HAVAYA RASTGELE ATEŞ AÇTI

Bursa’da da bir düğün konvoyunda gelin almak için gelen damat yakını, araçtan indiği gibi silahına sarılıp havaya ateş açtı. O anlar kamerayla kayda alındı.
Merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi’nde gelin alma merasimi için kapıya gelen erkek tarafı araçlarıyla konvoy oluşturdu.

Sokak arasında toplanan damat yakınlarından biri, araçtan inip yanında getirdiği tabancayla arka arkaya tetiğe basıp havaya ateş açtı. Çevredekilerin canını hiçe sayan maganda bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbulda maganda kabusu Korna çalan aracı böyle yumrukladı