Gündem İstanbul'da yarın hava durumu nasıl olacak? 12 Ocak Pazar Meteoroloji'den son dakika uyarısı

İstanbul'da yarın hava durumu nasıl olacak? 12 Ocak Pazar Meteoroloji'den son dakika uyarısı

11.01.2020 - 23:43 | Son Güncellenme:

Meteoroloji tarafından İstanbul geneline yapılan yağmur uyarısının ardından kentin kuzey kesimlerindeki bulutlanmalar görüntülendi. Bulutlar nedeniyle adeta gündüz geceye döndü. Öte yandan İstanbul'da beklenen yağmur da başladı. Peki yarın haftanın son gününde dışarı çıkacak vatandaşların oldukça merak ettiği 12 Ocak Pazar İstanbulhava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den son dakika istanbul uyarısı...

İstanbulda yarın hava durumu nasıl olacak 12 Ocak Pazar Meteorolojiden son dakika uyarısı

YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Karabük, Kastamonu ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayıyla birlikte, yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 

12 OCAK PAZAR İSTANBUL HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvete esmesi bekleniyor.