Gündem İstanbul hava durumu 22 Ocak Çarşamba! Bugün yağış olacak mı? Metoroloji'den son dakika İstanbul uyarısı

İstanbul hava durumu 22 Ocak Çarşamba! Bugün yağış olacak mı? Metoroloji'den son dakika İstanbul uyarısı

21.01.2020 - 23:37 | Son Güncellenme:

Hava durumuna ilişki Meteoroloji'den açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Hafta sonu Marmara başta olmak üzere Batı Karadeniz ve ve iç kesimlerini etkisi altına alan sağanak yağış hafta başında etkisini yitirdi. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında kuvvetli rüzgar ve sağanak uyarısında bulunuldu. Peki İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İşte 22 Ocak Çarşamba İstanbul hava durumu...

İstanbul hava durumu 22 Ocak Çarşamba Bugün yağış olacak mı Metorolojiden son dakika İstanbul uyarısı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Haberin Devamı

HAVA SICAKLIĞI

Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Kuzey ve Kuzeybatı (Karayel) yönlerden orta, yarın batı ve Güneybatı (Lodos) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

İSTANBUL'A NE ZAMAN KAR YAĞACAK?

Türkiye'nin büyük bölümü kış mevsimiyle birlikte kar ile tanışırken İstanbul'da kar yağışı görülmedi. Yüz binler kar yağışı beklerken hala yağışın olmaması vatandaşlara da "İstanbul'a kar ne zaman yağacak?" sorusunu sorduruyor. İşte detaylar...

Uydu görüntülerini incelediğimizde İstanbul'a 10 gün boyunca kar beklenmiyor. Perşembe ve cuma günü kar İstanbul'u teğet geçerken Karadeniz, Marmara'nın doğusu İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da kar görülüyor.