Gündem İşte Annemin Yarası filmin fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu

İşte Annemin Yarası filmin fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu

19.03.2016 - 09:33 | Son Güncellenme:

Son dönemde vizyonda başarıyı yakalayan Düğün Dernek 2: Sünnet, Dedemin Fişi, Kocan Kadar Konuş: Diriliş gibi yerli filmlerin yapımcılığını üstlenen BKM’nin geçtiğimiz hafta vizyona giren Annemin Yarası filmi büyük ilgi gördü. İşte Annemin Yarası filmin fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu...

İşte Annemin Yarası filmin fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu

Başrollerini Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı “Annemin Yarası”, önceki akşam da Alman izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

Filmin Berlin-Zoo Palast Sineması’nda yapılan galasına Uzerli’nin Berlin’de yaşayan anne-babası Ursula-Hüseyin Uzerli ile kız kardeşi Canan da katıldı.

İşte Annemin Yarası filmin fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu

Birlikte poz verdiler

Derin göğüs dekolteli mavi elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, gösterim öncesi kırmızı halıda ailesiyle basın mensuplarının karşısına geçti.

Ozan Açıktan’ın yönettiği film, ayakta alkışlandı.

İşte Annemin Yarası filmin fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu

Film Konusu:

Salih on sekiz yaşına geldiğinde kayıp ailesini bulmak üzere kaldığı yetimhaneyi terk eder ve babasını ararken bir çiftlikte işe başlar. Hiç beklemediği bir anda hayalindeki yuvayı bulmuştur. Heyecan ve tansiyon yükseldikçe yeni sırlar da su üstüne çıkar. Salih geçmişinden kurtulup bu yuvada mutlu olabilecek midir? Soluk soluğa izlenecek Annemin Yarası, Salih’in peşinde umudun izini sürüyor.Çekimleri, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Türkiye'de yapılan ' Annemin Yarası' başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı Bosnalı Salih’in anne ve babasını arayış hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğımda Ozan Açıktan oturuyor. Filmin yapımcılığını BKM üstleniyor.

Haberin Devamı

Film Kadrosu:

Oyuncular

Belçim Bilgin

Rolü : Nerma

Ozan Güven

Rolü : Borislav

Bora Akkaş

Rolü : Salih

Meryem Uzerli

Rolü : Marija

Okan Yalabık

Rolü : Mirsad

Senaryo

SenaristOzan Güven

SenaristFunda Çetin

SenaristMehmet Turgut

SenaristOzan Açıktan

SenaristFethi Kantarcı

SenaristUygar Şirin

Müzikler

BesteciJingle House

Yapım

YapımcıNecati Akpınar

Firmalar

YapımBKM Film

Türk dağıtımcıMars Dağıtım

ANNEMİN YARASI TANITIM FRAGMANI İZLE