Gündem İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde kimler var?

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde kimler var?

10.09.2015 - 14:30 | Son Güncellenme:

Tv'in en çok izlenen yarışması İşte Benim Stilim All Star hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta İşte Benim Stilim eleme gecesinde kimler olacak? Cumartesi günü yapılacak İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi sürprizleri haberimizde.

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde kimler var

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucu Öykü Serter’le İşte Benim Stilim All Star Cumartesi akşamı Eleme Gecesi ile ekranlara gelecek!

Haberin Devamı

Bu haftanın konukları; İlyas Yalçıntaş ve Aydilge.

İlyas Yalçıntaş ve Aydilge’nin şarkılarıyla eşlik edeceği “Eleme Gecesi’ nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangisi elenecek?

Bu haftaki konsept; RETRO.

Üç sezonun en ses getiren yarışmacıları; Özden Cerrahoğlu, Aycan/Nurcan Şencan, Çiğdem Çelik, Ezgi Ünal, Emel Özkızıltaş, Ayşenur Balcı, Tuğçe Ergişi, Nazlı Kayaaslan, Ayşegül Doğan, Gülşah Yılmaz, Gizem Güler, Ezgi Baylar, Nihal Candan, Maria Surina ve Nazlı Hamarat arasından kim İşte Benim Stilim All Star’a veda edecek?

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucusu Öykü Serter ile “İşte Benim Stilim All Star” Eleme Gecesi ile TV8’de!

Yayın Tarihi: 12 Eylül Cumartesi

Haberin Devamı

Yayın Saati: 20.00

İŞTE BENİM STİLİM'DE ELENME RİSKİ OLANLAR

Nur Yerlitaş , İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucu Öykü Serter’le İşte Benim Stilim All star cumartesi akşamı saat 20.00'da TV8 ekranlarında eleme gecesi heyecanı yaşatacak. Haftanın en düşük puanlı isimleri cuma günü belirlendi. Bu yarışmacılar Gizem Güler , Ayşenur Balcı , Nihal Candan, Gülşah Yılmaz , Tuğçe Ergişi oldu.
Jüri bunların içinden iki ismi Ayşenur Balcı ile Gülşah Yılmaz 'ı kurtardı. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine kalan 3 isim Nihal Candan , Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi oldu.

İLYAS YALÇINTAŞ KİMDİR?
İlyas Yalçıntaş 7 Mart 1989 İstanbul doğumludur. Lise eğitimi Küçükcekmece IMKB Anadolu lisesinde tamamlamıştır.
X Factor yarışmasına kendi bestelediği İncir şarkısıyla katıldı ve tüm Türkiye'nin bir anda dikkatini çekti.
Şimdilerde ise Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası ile tekrar düzenlediği İncir şarkısında TTNET Müzik ve Kral Pop’ta birinci sırada yer alan İlyas Yalçıntaş ileride çok büyük işlere imza atacağı öngörülüyor. İlyas Yalçıntaş’ın Manejrelik hizmetini ise 565 Yapım üstleniyor.
AYDİLGE KİMDİR?
Aydilge Sarp ya da kısaca Aydilge 25 Haziran 1979, Kütahya, Türkiye doğumlu Türk yazar, müzisyen ve radyo programcısıdır.
1997 yılında yayınlanan "Kalemimin Ucundaki Düşler" adlı öykü kitabı ilk kitabı. 2002 yılında bulimik bir kızın öyküsünü anlatan "Bulimia Sokağı" adlı romanı yayınlandı. 2004 yılında çıkan romanı ise "Altın Aşk Vuruşu" oldu.
Dizi müziği alanında TRT'de yayınlanan Her Halimle Sev Beni adlı dizinin müziğini yaptı.
FOX'ta yayın hayatına başlayan Kiraz Mevsimi adlı televizyon dizisinin müziklerini yapmıştır.
Star TV'de yayınlanmaya başlayan Kiralık Aşk adlı dizinin müziğini yapmıştır.