Gündem İşte Benim Stilim All Star'da kimler elendi? - İzle

İşte Benim Stilim All Star'da kimler elendi? - İzle

03.12.2015 - 14:28 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim All Star'da dün akşam kimler elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Finale doğru yaklaşılırken kritik gecede iki isim yarışmaya veda etti. İkizler, Emel ve Özden'in sona kaldığı İşte Benim Stilim eleme gecesinde Özden elenmekten kurtuldu.

İşte Benim Stilim All Starda kimler elendi - İzle

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında finale dogru geri sayıma başlarken son elemede giden isimler sürpriz oldu. İşte Benim Stilim yarışmasını daha önce kazanan ikizler Aycan - Nurcan Şencan ile Emel Özkızıltaş elendi. İşte Benim Stilim All Star 4 Aralık Cuma akşamı yayınlanan gala gecesi bölümünde Jüri Özden Cerrahoğlu'nu kurtardı. Yarışmanın gala gecesi bölümünün birincisi ise Ezgi Ünal oldu ve 10 bin liralık para ödülünü kazandı.

Haberin Devamı

Yapılan oylamada jüri ikizler Aycan Şencan ile Nurcan Şencan'ı ve Emel Özkızıltaş'ın gitmesi yönünde sonuç çıktı. Torpilli olduğu iddiaları olan Özden Cerrahoğlu ise elemeden kurtuldu.

Hafta içinde en düşük puanları alan eleme adaylarından Gülay Hançer ise gecenin sürprizini yaşadı. Yarışmacıların verdiği oylarla Gülay Hançer elemeden kurtuldu. Kendisi de sonuca inanamadı. Oylamayla eleme potasından dönen Gülay Hançer haliyle jürinin önüne çıkmadı.

10 BİN TL ÖDÜL KİMİN OLDU?

İşte Benim Stilim All Star'da gala gecesinin birincisi ise Ezgi Ünal oldu ve 10 bin liralık para ödülünü kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI:

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?

Boşanmış bir anne babanın kızı olan Emel Özkızıltaş, asıl mesleği olan kabin memurluğundan ayrıldıktan sonra İşte Benim Stilim'e katılmıştı. Bütün parasınıyarışmada giyeceği kıyafetlere harcadığı için ev kirasını ödeyemeyecek halde geldiğini söyleyen Emel'in gözyaşları uzun süre konuşulmuştu. Gelin görün ki, Emelyarışmayı birinci olarak tamamladı ve şimdi ikinci kez podyumda...

ÖZDEN CERRAHOĞLU KİMDİR?

1991 doğumlu Özden Cerrahoğlu, moda öğrencisi... En büyük hayali kazanacağı ödülle de butik açmak olan Cerrahoğlu'nun bu hayali maalesef gerçek olamamıştı.

AYCAN-NURCAN ŞENCAN KİMDİR?

İlk sezonun birincisi Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, yeniden jüri karşısına çıkıyor. Yarışmadan sonra kısa bir ekran deneyimi daha yaşayan ikizler, ikinci kez şampiyonluğu göğüsleyebilip göğüşleyemeyecekleri merak ediliyor.