Gündem İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi-izle

İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi-izle

09.10.2015 - 10:59 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim All Star'ın 9 Ekim Cumartesi günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar hem diğer yarışmacıların hem de jüri üyelerinin gözüne girebilmek için stillerini sergilediler. Peki İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi? İşte o ayrıntılar...

İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi-izle

İşte Benim Stilim All Star'da dün akşam eleme gecesi vardı. Pop Art konseptinde birinci olan Özden Cerrahoğlu ödülü aldı. Son ikiye kalan Nazlı Hamarat ve Melek Balkan için oy kullanıldı.

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucu Öykü Serter’le İşte Benim Stilim All Star eleme heyecanı sona erdi.

Bu haftanın konuğu; Betül Demir ve Buray.

Betül Demir ve Buray’ ın eşlik edeceği “Eleme Gecesi’ nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan kim elendi?

Konsept; Pop Art.

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde ilk olarak galanın birincisi seçildi. Özden Cerrahoğlu gecenin birincisi olarak 10 bin liralık büyük para ödülünün sahibi oldu. Ardından da ilk olarak elemeye geçildi. Nazlı Hamarat ve Melek Baykal için önce yarışmacılar fikirlerini söylediler. Çiğdem Çelik ortaya Nazlı Hamarat ile ilgili bir iddia ortaya attı. Nazlı Hamarat'ın yarışmadan ayrıldığı hafta içinde uçak biletini dahi aldığını açıkladı. Yarışmacıların tahmini Melek Balkan'ın eleneceği yönünde oldu.
İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR'DA KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Gecenin konsepti Pop Art'dı. Popüler kültüre bir başkaldırı olarak ortaya çıkan "Pop Art" soyut, dışavurumculuğa tepki gösteren genç sanatçıların 1960'larda bir akım haline getirdikleri sanat türüdür.

Eleme heyecanına Buray ve Betül Demir'de katılınca heyecan ikiye katlandı. Sahneye ilk Buray çıktı. Hit parça ''İstersen'' ile stüdyo coştu. Ardından gecenin bir diğer sürprizi Betül Demir sahneye çıktı. Stüdyodaki seyirciler ve izleyenler müzik şölenine doydu.

İstebenimstilim'a özel açıklamalar yapan Betül Demir çok güzel bir ortamla karşılaştığını belirterek; '' Jüri üyelerini çok seviyorum.Bugün şansıma herkes rengarenk. Zaman zaman İstebenimstilim'dan da yarışmayı ve All Star kızlarını takip ediyorum. Herkese teşekkürler.'' ifadelerini kullandı.

Nazlı Hamarat, Melek Balkan ve Sara Koçoğlu Sahnede

İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi-izle


Elemeye çıkacak 3 yarışmacı Nazlı Hamarat, Melek Balkan ve Sara Koçoğlu sahneye çıkan ilk yarışmacılardı. Sara Koçoğlu oy olarak Melek balkan ve Nazlı Hamarat'tan daha fazla oy alınca elenme stresinden kurtulmuş oldu. Nazlı Hamarat ve Melek Balkan ise yeni kombinlerini yapmak üzere makyaj odasına gittiler.

10 Bin TL Özden Cerrahoğlu'nun oldu

Jüriden en yüksek puanı alan Özden Cerrahoğlu, haftayı 10 bin TL'lik ödülü alarak kapattı. Gecenin ardından istebenimstilim'a açıklama yapan Özden; ''İlk defa 10 bin TL'lik ödülü ben aldım. Mutluyum, borçlarımı ödeyeceğim. Pop Art tarzını yaparken çok zorlanmadım, bana zaten "Pop Art Özden" deniyordu. Zorlanacağım bir konu olmayacağını düşünüyordum, aksine daha da zorlandım. Ancak çok iyi olduğumu düşünüyorum.'' dedi.

Melek Balkan Veda Etti


Gecenin Sonunda ise tekrar sahneye çıkan Nazlı Hamarat ve Melek Balkan bu kez jüri karşısına geçti. Jüri oyunu Nazlı Hamarat'tan yana kullanınca elenen isim yarışmaya sonradan dahil olan Melek Balkan oldu.