Gündem İşte Benim Stilim'de kim elendi? - izle

İşte Benim Stilim'de kim elendi? - izle

11.02.2016 - 14:06 | Son Güncellenme:

TV8'in sevilen programı İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları ile herkesi ekrana kilitledi. Dün akşam Banu Alkan'ın konuk olduğu eleme gecesinde bir kişi yarışmaya veda etti. İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi? İşte cevabı..

İşte Benim Stilimde kim elendi - izle

Ekranların sevilen yarışması “İşte Benim Stilim Yeni Sezon” 12 Şubat Cuma akşamı “Eleme Gecesi” ile TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor.

Eleme Gecesi’nin bu haftaki konuğu; Banu Alkan...Banu Alkan’ın konuk olduğu “Eleme Gecesi”nde jürinin oylaması ile yarışmacılardan kimin elendiği belli oldu.

Konsept; Kırmızı Halı

Yarışmacılar, her gün verilecek konseptlere uygun giyinecekler, ünlü konuklar eşliğinde yapılacak eleme gecelerinde büyük heyecan yaşayacaklar.

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le “İşte Benim Stilim Yeni Sezon Eleme Gecesi” 12 Şubat Cuma TV8’deydi.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim ilk eleme gecesinde dört aday sona kaldı. 6. sezon İşte Benim Stilimde son dörde kalan isimler Meral, Melike, Özge ve Dicle oldu. Jüri üyelerinin verdiği kararla yarışmaya Dicle veda etti.

DİCLE TURGAL KİMDİR?

1 Şubat 1981 İstanbul doğumlu olan Dicle Turgal, Marmara Üniversitesi mezunudur. Styling ve blog yazarlığı da yapan yarışmacı, ayrıca bir dergide editörlük yapmaktadır.

İŞTE BENİM STİLİM'DE ELEME GECESİNDE NELER OLDU?