Gündem İstek parça cinayetinde ilk duruşma bugün

İstek parça cinayetinde ilk duruşma bugün

25.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Müzisyen Onur Şener’in çalıştığı Ankara Çankaya’daki eğlence mekanında, istek parça yüzünden çıkan tartışma sonucu öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması bugün yapılacak.

İstek parça cinayetinde ilk duruşma bugün

BEYZA COŞKUN Ankara - Şener’i “canavarca hisle kasten öldürmek” suçundan haklarında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilen beş sanık, Ankara 31’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Olayın ardından İlker Karakaş (35), Ali Gündüz (36), Semih Soyalp (36) ile Gözde G. ve Jale E. gözaltına alınmış, Karakaş, Soyalp ve Gündüz tutuklanırken, Gözde G. ile Jale E. ise adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Uzmanlarca yapılan çalışma sonunda kırık cam parçalarından oluşturulan iki bardak, delil olarak dosyaya girdi. Olayda kullanılan üçüncü bardağın ise tuzla buz olduğu için bütün haline getirilemediği öğrenildi. Bir araya getirilen parçalarda sanıklardan Ali Gündüz ve Semih Soyalp’in parmak izi ile Onur Şener’in DNA’sı bulundu. İlker Karakaş’ın parmak izi ise, Şener’in başına vurduğunda tuzla buz olan bardak bir araya getirilemediği için tespit edilemedi. Adli Tıp Kurumu raporunda da Şener’in baş bölgesinden beş derin kesi olduğu belirlendi.