Gündem İzmir Gaziemir'de sular ne zaman gelecek? İZSU'dan İzmir Gaziemir için kesinti açıklaması

İzmir Gaziemir'de sular ne zaman gelecek? İZSU'dan İzmir Gaziemir için kesinti açıklaması

12.08.2021 - 16:23 | Son Güncellenme:

İzmir'de sular ne zaman gelecek sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İZSU tarafından yapılan açıklamada Tahtalı Barajı ile Görece İçme Suyu Arıtma Tesisi arasında 2200mm çaplı ana isale hattında arıza meydana geldiği bildirilmişti. Peki İzmir Gaziemir'de sular ne zaman gelecek? İşte İZSU tarafından yapılan açıklama...

İzmir Gaziemirde sular ne zaman gelecek İZSUdan İzmir Gaziemir için kesinti açıklaması

İzmir'in Gaziemir ilçesinde su kesintisi yaşanıyor. Yaşanan su kesintisi nedeniyle vatandaşlar arama motoru üzerinden İzmir'de sular ne zaman gelecek, İZSU su kesintisi gibi araştırmalar ile suların ne zaman geleceğine dair araştırmalarını sürdürüyor. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek?

Haberin Devamı

İZMİR'DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Tahtalı Barajı ile Görece İçme Suyu Arıtma Tesisi arasında 2200mm çaplı ana isale hattında arıza meydana gelmiştir. Arızanın tamir süresi yaklaşık 48 saat olarak tahmin edilmektedir. Alternatif hatlardan su verilerek şehrin genelinde su kesintisi yapılmayacaktır ancak arızanın tamir edilebilmesi için ise Gaziemir ilçesinde 13.08.2021 tarihi saat 00:00'a kadar su kesintisi yapma zorunluluğu doğmuştur.

 

 

Yazarlar