Gündem İzmir'de kahvehanedeki cinayete 3 tutuklama

İzmir'de kahvehanedeki cinayete 3 tutuklama

17.06.2022 - 17:40 | Son Güncellenme:

İzmir’in Bayraklı ilçesinde Ahmet Aslan'ın (35), kahvehanede tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi, tutuklandı.

İzmirde kahvehanedeki cinayete 3 tutuklama

Olay, 11 Haziran günü saat 20.30 sıralarında, Gümüşpala Mahallesi 7020 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, kahvehane bahçesinde arkadaşlarıyla okey oynayan Ahmet Aslan'a tabancayla ateş edildi. Vücuduna 3 mermi isabet eden Aslan, ağır yaralanırken, şüpheli ise kaçtı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aslan, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ahmet Aslan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Polis ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulundu. Güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen ekipler, cinayet şüphelisinin F.Ç. olduğunu ve Ahmet Aslan ile aralarında borç-alacak nedeniyle husumet bulunduğunu belirledi. Ekipler, önceki gün düzenledikleri operasyonla F.Ç. ile saklanmasına yardım ettikleri tespit edilen H.S. ve Ü.T.'yi gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.