Gündem İzmir'de sokağa çıkma yasağı var mı, hafta sonu yasağı kalktı mı? İzmir'in renk kodu sarı mı turuncu mu?

İzmir'de sokağa çıkma yasağı var mı, hafta sonu yasağı kalktı mı? İzmir'in renk kodu sarı mı turuncu mu?

03.03.2021 - 08:22 | Son Güncellenme:

İzmir'de sokağa çıkma yasağının devam edip etmeyeceği gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Dün kabine toplantısı sonrasında illerin risk durumlarına göre kısıtlama olacağı gündeme geldi. İzmir'in renk kodunun sarı mı turuncu mu olduğu ise merak konusu. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşük ve orta riskli illerde kaldırıldı. Peki İzmir'de sokağa çıkma yasağı var mı, renkl kodu sarı mı turuncu mu?

İzmirde sokağa çıkma yasağı var mı, hafta sonu yasağı kalktı mı İzmirin renk kodu sarı mı turuncu mu

İzmir'de sokağa çıkma yasağı var mı? sorusunun cevabı merak ediliyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının orta ve düşük riskli illerde kaldırıldığı ve yüksek ve çok yüksek riskli illerde devam ettiği açıklandı. İzmir'in ise hangi risk grubunda yer aldığı araştırılıyor. Peki İzmir'de hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? İzmir'in renk kodu sarıturuncu mu?

Haberin Devamı

İZMİR'İN RENK KODU NEDİR?

Risk durumuna göre İzmir yüksek risk grubunda yer alıyor. Bundan dolayı İzmir'in renk kodu turuncu.

HAFTA SONU İZMİR'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞ VAR MI?

İzmir, yüksek riskli iller grubunda yer aldığı için hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak. Yüksek risk grubunda olanlarda hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanırken cumartesi günü ise 21.00 ile 05..00 arasında sokağa çıkma yasağı olacak. İzmir'de yüksek risk grubunda bir il olduğu için cumartesi günü saat 21.00 -05.00 arasında sokağa çıkma yasağı uygulanırken pazar günü ise tüm gün sokağa çıkma yasağı olacak.