Gündem Jet Sosyete 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yaşar fenomen olmak için...

Jet Sosyete 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yaşar fenomen olmak için...

22.04.2018 - 13:46 | Son Güncellenme:

Jet Sosyete 9. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Star TV'nin yeni dizisi Jet Sosyete, yeni bölüme Yaşar'ın fenomen olmak için verdiği mücadele izleyenleri kahkahaya boğdu. Peki Jet Sosyete 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Yaşar fenomen olmak için...

Jet Sosyete 9. yeni bölümüyle bu akşam Star TV'de yer aldı. Komik olaylarıyla kısa zamanda izleyicilerin ilgi odağı olan Jet Sosyete dizisinde bu haftaya adeta Yaşar ve fenomen olma çabası damga vurdu. Peki Jet Sosyete 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

JET SOSYETE 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor.

Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, anlayışlı ve insan sevgisi ile dolu bir insana dönüşen Cengiz Bey ‘in kafa karışıklığı alışılmadık kararlar vermesine neden oluyor.

İfade uzmanı mesleğin anlamından pek haberdar olmayan Gizem ve Safiye, bu işe girmeye karar veriyor. Gündüz’ün alacaklıları fidye için Alara’yı kaçırıyor.

İlayda artık Ozan ile düğün günü netleştirmeye kararlıdır. Yıldız herkesten gizli spor salonunun barında çalışmaya başlıyor. Şennur Hanım buna tepki gösteriyor. Talip ise annesi Şennur ve Yıldız’ın arasını düzeltmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

JET SOSYETE 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Jet Sosyete 10. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Yazarlar