Gündem Jet Sosyete 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.04.2019 - 10:09 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisi 38. yeni bölümüyle yine oldukça keyifli bir bölümü geride bıraktı. Ekranların sevilen durum komedisi Jet Sosyete 38. bölümde Yıldız, babası Yaşar'a nişan konusunda baskı yapmaya devam etmesi ve Zahide'nin organik hayata geçme çabaları kahkaha tufanına sahne oldu. Peki Jet Sosyete 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her bölümü ayrı bir kahkaha tufanı olan Jet Sosyete'de gözler 39. bölüme çevrildi. Sevilen dizi Jet Sosyete 39. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

JET SOSYETE 38. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Talip ve Yıldız bir hafta sonra nişan yapma kararı almışlardır. Yaşar, kararın hızıyla baş etmeye çalışırken diğer aile fertleri hazırlıklar, elbiseler, organizasyon telaşına düşmüştür. Talip, nişan için sürpriz bir video hazırlamanın peşine düşer ve çocukluk kayıtlarının olduğu videoları hatırlar. Ozan’dan da bu konuda yardım ister. Eski videoları seyrettiklerinde Şennur’un gençken şen şakrak, neşeli ve çok bakımlı bir kadın olduğunu görürler. Talip, evlenince Yıldız’ın da değişeceği paniğine kapılır ve nişan işinden soğumaya başlar. Ozan da kendi ilişkisini sorgulamaya başlar ve Melike ile araları açılır.

Haberin Devamı

Cengiz’in yeni sezon kataloğu için mankenlerle çekim yapacağını duyan Gizem kıskançlıktan deliye döner. Çekimleri baltalamak için her şeyi yapar. Hem genç manken kadınları Cengiz’den kıskanıyordur hem de kendisi modellik yapmak istiyordur. Sonunda hedefine ulaşır ve çekimler Gizem’le yapılır ama sonuçları hiç de beklediği gibi olmaz.

Cengiz’den yıllık izninin büyük bir kısmını harcadığını ve yaz için sadece 1 hafta izni kaldığını öğrenen Tony, bu duruma çok sinirlenir ve Gizem’in de aklına uyarak Cengiz’i başka bir şirketten iş teklifi aldığı yalanıyla tehdit eder. Cengiz, diğer şirkete gidebileceğini söyleyince bu, Tony için şok olur ama yalanı çok çabuk yayılmıştır ve İlayda dahil birçok yerden iş teklifi gelir. Bundan şımaran Tony, kendi atölyesini kurar ama her şeyi yüzüne gözüne bulaştırır.

Haberin Devamı

Zahide, Safiyeleri bahçelerinde yerde piknik yaparken görür ve önce çok kınar fakat sonra kendisi o kadar abartır ki bahçe tarlaya dönmüştür ve tavuklar geziyordur. Zahide’ye şehirlilik dersi vermek Safiyelere kalır.

JET SOSYETE 38. BÖLÜM FRAGMANLARI