Gündem Kaçın Kurası 2. yeni bölümde Renk ve Barış arasında sürpriz yakınlaşma!

Kaçın Kurası 2. yeni bölümde Renk ve Barış arasında sürpriz yakınlaşma!

30.09.2016 - 08:17 | Son Güncellenme:

Cuma akşamları ekrana gelen yeni dizi Kaçın Kurası 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin Rengarenk dizisinin devamı olan Kaçın Kurası 2. yeni bölümde Renk ve Barış yakınlaşıyor. Kaçın Kurası yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor.

Kaçın Kurası 2. yeni bölümde Renk ve Barış arasında sürpriz yakınlaşma

Kaçın Kurası 2. yeni bölümde Renk ve Barış her geçen gün birbirine yakınlaşıyorlar. ATV'de ekrana gelen dizide kendine tamamen işine veren Renk, Barış ile tamamen farklı bir hayat yaşamaya başlar.

Haberin Devamı

Yapımcılığını NTC medya'nın üstlendiği başrollerinde Serhat Teoman, Selin Şekerci gibi isimlerin yer aldığı Kaçın Kurası 1. bölüm yayınlandı. Kadrodan Kaan Taşaner'in ayrılması ile birlikte dizinin adı da değişti Rengarenk dizisinin devamı olarak ekrana gelecek olan Kaçın Kurası 1. yeni bölüm ile dün akşam saat 20:00'da izleyenleri ile buluştu.

KAÇIN KURASI 2. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Renk, 6 ay önce kalbini İzmir'de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür...

Haberin Devamı

KAÇIN KURASI 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KAÇIN KURASI 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gönül ilişkilerine tövbe eden Renk, kendini tamamen işine vermiştir. Ancak Amerika'dan gelen Barış ani kararları, gamsız halleri, aksiyon dolu maceraları ile Renk'in siyah-beyaz hayatına rengârenk bir bomba gibi düşer. Renk'ten etkilendiğini inatla inkâr eden Barış ise 10 yıl önce geride bıraktığı ailesi ve geride kaldığını sandığı geçmişiyle karşılaşır.
Kadın-erkek ilişkilerinden ısrarla kaçmaya çalışan bu ikili, yan yana geldiklerinde hiç de beklemedikleri bir durumun içine düşer. Barış'ın önünde iki yol vardır, hangisini seçeceği hem kendi hayatını hem de Renk'in kaderini belirleyecektir.