Gündem Ataşehir'de 2 katlı iş yerinde yangın çıktı! Ekipler sevk edildi

Ataşehir'de 2 katlı iş yerinde yangın çıktı! Ekipler sevk edildi

05.09.2023 - 12:12 | Son Güncellenme:

Ataşehir'de bir spor salonunda başlayan yangın korku ve paniğe neden oldu. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek çevrede bulunan 4 binaya sıçradı.

 Yangın  saat 11.45 sıralarında Barbaros Mahallesi Kent Sokak'ta bulunan iki katlı bir spor salonunda başladı. İddiaya göre yangın rüzgarın da etkisiyle kısa süre de büyüyerek çevrede bulunan 4 binaya sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis  itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Kartal, Pendik, Şişli, Beşiktaş, Ümraniye'den olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yerden ve merdiven araçları yardımıyla yangına müdahale etti.

Haberin Devamı

PATLAMA SESLERİ 

Yangında, yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı.Ekipler çevredeki ev ve iş yerlerine sıçramasını engellemek için yoğun çaba sarf etti. Yangında zaman zaman patlamalar da yaşandı.Polis ekipleri de vatandaşları uzaklaştırarak çevre güvenliğini aldı. Yangın dron ile havadan görüntülenirken ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. 

Ataşehirde 2 katlı iş yerinde yangın çıktı Ekipler sevk edildi

'ELEKTRİK KONTAĞINDAN ÇIKMIŞ'

Yangını gören vatandaşlar, "Elektrik kontağından çıkmış. Spor salonu burası. Ondan dolayı arkada tarafa komple sıçradı" dedi. Çevrede bulunan bir vatandaş, "Spor salonu demişlerdi gerisini bilmiyorum. Geldiğimde yangın başlamıştı. Ben ilk geldiğimde burası yanıyordu daha sonra arkaya da sıçradı" dedi. Yangının spor salonundan çıktığını belirten bir vatandaş, "Yangın sonra yemekhaneye sirayet etti ondan sonra öbür binalara sıçradı. Şükür herhangi bir yaralanma can kaybı yok" dedi.

Haberin Devamı
1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

Ataşehirde 2 katlı iş yerinde yangın çıktı Ekipler sevk edildi