Gündem Kadın dizisi 16. bölümde gergin anlar! 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kadın dizisi 16. bölümde gergin anlar! 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

14.02.2018 - 08:19 | Son Güncellenme:

Kadın 16. bölüm ile izleyicisini ekrana kilitledi. FOX TV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Kadın yeni bölüm fragmanını da yayınlayarak izleyicisinin merakını giderdi. Bahar'ı yalnız bırakmayacak olan Enver izleyici tarafından çok sevildi. İşte Kadın 17. yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Kadın dizisi 16. bölümde gergin anlar 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kadın dün akşam yine heyecan dolu sahnelere neden oldu. Kadın 17. bölüm fragmanı da yayınlandı..

Haberin Devamı

Kadın dizisi 17. bölümü ile 20 Şubat Salı akşamı ekranda olacak.

KADIN DİZİSİ 17. BÖLÜM FRAGMANI

KADIN 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar’ın hastalığına ve ciddiyetine inanmayan Şirin, dikkatleri kendi üzerine çekmek için elinden geleni yapar. Bu defa çok daha farklı planlar peşindedir. Sarp’ın annesini gördükten sonra ise Bahar’ın kafası daha çok karışmıştır. Sarp’ın yaşıyor olabilme düşüncesi bile onu mutlu etmeye yeter.

Her fırsatta Bahar’ın yanında olan Arif ise duygularını belli etmeye başlar ve Bahar’ın sürekli Sarp hakkında konuşması giderek canını sıkmaktadır. Şirin’in evden kaçması üzerine hassaslaşan Hatice ise Şirin’in baskılarından sonra bir seçim yapmak zorundadır. Şirin mi? Yoksa Bahar mı?