Gündem Kadın dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Kadın dizisinin oyuncuları kimlerdir?

30.05.2018 - 14:04 | Son Güncellenme:

Kadın, Fox TV ekranlarında seyircisi ile buluşan ve son dönemin en popüler yapımlarından biri olan ünlü bir Türk dizisidir. Yayımlandığı ilk günden bu yana büyük bir hayran kitlesi elde etmeyi başaran dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı isimler yer almaktadır.

Kadın dizisinin oyuncuları kimlerdir

Özge Özpirinççi

Haberin Devamı

Kadın dizisindeki Bahar Çeşmeli karakterine hayat veren Özge Özpirinççi, Türk dizilerinin aranan oyuncularından bir tanesidir. Lise eğitimi kapsamında AFS programı ile bir sene boyunca Amerika Birleşik Devletleri'nde eğitim alan güzel oyuncu, 2007 senesinde rol aldığı Cesaretin Var mı Aşka dizisinden bu yanda televizyon dünyasına aktif şekilde yer almaktadır. Kavak Yelleri ve Aşk Yeniden gibi dizilerde rol alan genç yetenek, Fi dizisinde ise Sıla karakterini canlandırmıştır.

Caner Cindoruk

38 yaşında ünlü bir sinema ve televizyon oyuncusu olan Caner Cindoruk, Adanalı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Çukurova Üniversitesi'nin Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan başarılı aktör, 2006 senesinden bu yana pek çok farklı yapımda yer almıştır. Hanımın Çiftliği, Yaprak Dökümü ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerin oyuncu kadrosunda yer alan Cindoruk, Kadın dizisinde ise Sarp Çeşmeli rolünü oynamaktadır.

Haberin Devamı

Bennu Yıldırımlar

48 yaşında ünlü bir oyuncu olan Bennu Yıldırımlar, Erenköy Kız Lisesi ile ardından İstanbul Üniversitesi'nin Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuş bir oyuncudur. Londra'da drama eğitimi alan Yıldırımlar, 1988 senesinden bu yana sanat dünyasında aktif rol almaktadır. Yaprak Dökümü isimli dizideki Fikret karakteri ile büyük çıkış yakalayan başarılı sanatçı, Kadın dizisinde ise Hatice Sarıkadı karakterine hayat vermektedir.

Seray Kaya

Kadın dizisinin genç oyuncuları arasında yer alan Seray Kaya, 27 yaşındadır. Sadri Alışık Kültür Akademisi'nde eğitim gören Kaya, 2012 senesinde yayımlanmaya başlayan Huzur Sokağı dizisi ile birlikte televizyon dünyasına adım atmıştır. Rengarenk ile Evli ve Öfkeli gibi dizilerde rol alan ünlü güzel, Kadın dizisindeki Şirin Sarıkadı karakterini oynamaktadır.