Gündem Kadın polis gondolda yaşamını yitirdi!

Kadın polis gondolda yaşamını yitirdi!

29.10.2014 - 08:30 | Son Güncellenme:

28 yaşındaki polis memuru Nurgül Ayhan, lunaparkta bindiği gondolda beyin kanaması geçirerek öldü. Olay, İstanbul Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını yasa boğdu.

Kadın polis gondolda yaşamını yitirdi

İstanbul Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan polis memuru Nurgül Ayhan olay günü iki polis arkadaşı ile mesai sonrasında yemeğe çıkmıştı. Yemek ardından Esenler'deki Adapark'a giden ve burada bir süre vakit geçiren 3 polis memuru bir süre sohbet ettikten sonra lunaparka geçti. Nurgül Ayhan gondola binmek istediğini söyleyince yanındaki arkadaşlarından birisi korktuğunu söyledi, fakat diğeri yalnız kalmasın diye yanına oturdu.

Haberin Devamı

Gondol hareket ettikten bir süre sonra genç polis bayıldı. Hemen gondol makinistine işaret edilerek makine durduruldu. Çağrılan ambulansla hastaneye götürülen ve müşahede altına alınan 2 yıllık polis memurunun beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Ayhan'ın beyninde baloncuk olduğu ve gondola bindiği sırada bu baloncuğun patladığı tespit edildi.

Bir süre hastanede tedaviye alınan genç polis çok fazla yaşamadı. 28 yaşında gondol yüzünden hayatını kaybeden polis memuru arkadaşlarını yasa boğdu.

Gondolda yaşanan ölüm savcılık tarafından da incelemeye alındı. Taksirle yaralama sonucu ölüme sebebiyet verme suçu kapsamında soruşturma başlatıldı. Gondol işletmecileri Ramazan Balpetek ve Aziz Kuşçu'nun ifadelerine başvuruldu. Ölümün gondoldaki bir anormallikten kaynaklanıp kaynaklanmadığı araştırılıyor.

Haberin Devamı

Kaynak: Sabah