Gündem Kadın sürücü durdu, 16 araç birbirine girdi

Kadın sürücü durdu, 16 araç birbirine girdi

27.09.2010 - 12:06 | Son Güncellenme:

Yağmurun kayganlaştırdığı Bahçeşehir TEM bağlantı yolunda 16 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kaza zincirinin en önünde bir kadın sürücü yeraldı. Kazanın şokuyla otomobilinden hiç inmeyen Hatice İlkbahar, yıllardır araç kullandığını ve ilk kez kaza yaptığını söyledi. Trafik durunca kendisinin de durmak zorunda kaldığını söyleyen kadın sürücü arkadan gelen araçları suçladı.

Kadın sürücü durdu, 16 araç birbirine girdi

Bahçeşehir TEM bağlantı yolunda bu sabah 16 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Haberin Devamı

YAĞMUR YAĞDU, YOL KAYGANLAŞTI

Bahçeşehir - İkitelli yönündeki üst yolda gerçekleşen kazanın başrolünde bir kadın sürücü vardı. Ani fren yapan Hatice İlkbahar'ın arkasındaki otomobilinden, minibüsüne, kamyonetinden servis aracına kadar toplam 15 araç durmayı denedi ama yağmurla birlikte kayganlaşan yol buna imkan vermedi. Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bu kaza nedeniyle, sabahın en yoğun zamanında İkitelli yönünde 2 saat kapalı kaldı. Zincirleme kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Kazanın şokuyla otomobilinden hiç inmeyen Hatice İlkbahar, yıllardır araç kullandığını ve ilk kez kaza yaptığını söyledi. Önünde trafik durunca kendisinin de durmak zorunda kaldığını belirten kadın sürücü arkadan gelen araçları suçladı.

Haberin Devamı

ÇEKİCİ TRAFİĞİ

Toplam 16 aracın karıştığı kazanın ardından bölgeye çok sayıda çekici aracı geldi. Maddi hasarı büyük olan araçlar, çekici yardımıyla götürüldü. Kaza yerine gelen polis ekibi de yoğun bir emek harcadı. Her araç için ayrı ayrı rapor tutuldu. Sürücüler, polis aracının başında sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

KADIN SÜRÜCÜ, OTOMOBİLİYLE GİTTİ

Zincirleme kazanın en ön halkasında yer alan kadın sürücü Hatice İlkbahar, polis raporunu aldıktan sonra, otomobiliyle kaza mahallinden ayrıldı. Daha büyük hasar alan araçların çekilmesi için çalışmalar bir süre daha devam etti. Yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı olan yol trafiğe açıldı. Kaza nedeniyle bölgede yaşanan trafik yoğunluğu normale dönmeye başladı.

KAZADAN İLK GÖRÜNTÜLER: