Gündem Kadir Doğulu kimdir?

Kadir Doğulu kimdir?

07.01.2019 - 16:04 | Son Güncellenme:

Kadir Doğulu, seyircinin karşısına ilk olarak Küçük Sırlar dizisi ile çıkmıştı. Yakışıklı oyuncu, yıllar içinde aldığı rollerle kendini izleyiciye sevdirmeyi başardı. Vuslat ile ekranlara geri dönen Kadir Doğulu kimdir?

Kadir Doğulu kimdir

Birçok dizi ve filmde aldığı rollerle dikkatleri üzerine çeken Kadir Doğulu, yeni dizisi Vuslat ile seyircisiyle buluşacak. Peki Kadir doğulu kimdir?

Haberin Devamı

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 yılında Türkiye'nin Mersin şehrinde doğdu. İlk olarak Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılında Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmıştır. 2016 yılında Bana Sevmeyi Anlat adlı dizide "Alper" rolüne hayat vermiştir. Dizi 30 Ocak 2017'de sona ermiştir.

Haberin Devamı

Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir. Neslihan Atagül ile evlidir.