Gündem Kafa dinlemek için kanser hastası eşini vurdu!

Kafa dinlemek için kanser hastası eşini vurdu!

14.08.2023 - 15:09 | Son Güncellenme:

Ankara'nın Mamak ilçesinde eşi tarafından silahla vurulan kanser hastası Şafak C.'yi (34) şikayetçi olmadı. Olayın anlatan çiftin çocukları "Tartışma, babam kafa dinlemek için annemi göndermeye çalışmıştı, ondan çıktı. Ondan sonra 2 mermi patladı" dedi.

Kafa dinlemek için kanser hastası eşini vurdu

Yeni Bayırdır Mahallesi 1896'ncı Sokak'taki müstakil evde yaşayan Yılmaz C. ve Şafak C. Çifti arasında dün sabah saatlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yılmaz C., kanser hastası olan eşi Şafak C.'ye tabancayla ateş etti. Şafak C., ayağından ve baldırından yaralandı.

Haberin Devamı

'EŞİMİ VURDUM'

Olayın ardından aracıyla kaçan Yılmaz C., Mamak Suç Önleme Büro Amirliği ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Yılmaz C., emniyetteki ilk ifadesinde, "Olayı kendim gerçekleştirdim, eşim ile maddi sebeplerden dolayı tartıştım, bu sebeple eşimi vurdum" dedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yılmaz C., adliyeye sevk edildi. 

Kafa dinlemek için kanser hastası eşini vurdu

'KAFA DİNLEMEK İÇİN ANNEMİ GÖNDERMEYE ÇALIŞTI'

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Şafak C.'nin ise eşinden şikayetçi olmadığı belirtildi. Çiftin oğlu Berat C., annesinin babasından şikayetçi olmadığını belirterek, "Sabah tartışma oldu. Tartışmadan sonra ayırmaya çalışırken 2 el silah patladı. Yanlışlıkla oldu. Tartışma, babam kafa dinlemek için annemi göndermeye çalışmıştı, ondan çıktı. Ondan sonra 2 mermi patladı. Kasığına ve topuğuna geldi mermiler. Ardından hastaneye kaldırdık. Şu an durumu iyi" dedi. 

Haberin Devamı

Kafa dinlemek için kanser hastası eşini vurdu