Gündem Kafeteryada kavgaya karışan doktor bacaklarından vuruldu

Kafeteryada kavgaya karışan doktor bacaklarından vuruldu

15.05.2008 - 17:12 | Son Güncellenme:

.

Kafeteryada kavgaya karışan doktor bacaklarından vuruldu

SAMSUN’da bir kafeteryada çıkan kavgada Çarşamba Devlet Hastanesi’nde görevli doktor 37 yaşındaki Mahmut Özgen, iki bacağından tabancayla vuruldu. Doktor Özgen'in yanındaki arkadaşının başına ise telefon makinesiyle vurup yaralayan saldırgan gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, dün gece Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. Doktor Mahmut Özgen ve arkadaşı Selami Sandıkçı, kafeteryanın üst katında otururken yanlarına gelen 32 yaşındaki Nedim Yılmaz ve beraberindeki arkadaşı, iddiaya göre “Kalkın ulan aşağı inin” diye bağırdı.

Sandıkçı ve Özgen’in karşı çıkması üzerine çıkan kavgada belindeki ruhsatsız tabancasını çeken Yılmaz ateş etmeye başladı. İki bacağına da isabet eden kurşunlarla yaralanan Mahmut Özgen kanlar içinde yere düştü. Özgen'in yanındaki arkadaşının başına da masanın üzerinde duran telefonun makinesiyle vurarak yaralayan saldıran Nedim Yılmaz polis tarafından yakalandı.

Hastaneye kaldırılan doktor Özgen ve arkadaşının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Nedeni henüz belirlenemeyen olayla ilgili soruşturma sürüyor.