Gündem Kahramanmaraş'ta fuhuş operasyonu: 5 tutuklama

Kahramanmaraş'ta fuhuş operasyonu: 5 tutuklama

04.12.2008 - 19:09 | Son Güncellenme:

.

Kahramanmaraşta fuhuş operasyonu: 5 tutuklama

KAHRAMANMARAŞ'ta, polisin düzenlidiği fuhuş operasyonunda 3'ü kadın 8 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan, fuhuşa aracılık yaptığı ileri sürülen 15 yaşındaki bir kızın da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.
Fevzipaşa ve Çamlık mahallelerindeki evlerde ve açık alanlarda fuhuş yapıldığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, fuhuş yaptığı iddia edilen 18 yaşındaki Deniz K.'yı yakalayarak sorguladı. Yapılan sorgulamanın ardından ekipler, aynı iddiayla 16 yaşındaki E.Y.'yi de gözaltına aldı. Her iki kızın ifadeleri doğrultusunda operasyonu sürdüren polis, fuhuşa aracılık yapan ve bir süre yetiştirme yurdunda kaldığı saptanan 15 yaşındaki D.Y. ile 20 yaşındaki Gökçan B., ağabeyi 29 yaşındaki Gökhan B., 21 yaşındaki İsmail B., 27 yaşındaki Selim G. ve 45 yaşındaki Mehmet K.'yi de gözaltına aldı.
Yakalananlardan Deniz K. ve E.Y.'nin fuhuş yaptıklarını, müşterileri kendisi de fuhuş yapan D.Y. ile diğer zanlıların bulduğunu söyledikleri öğrenildi. Sorgularından sonra Adliye'ye sevk edilen zanlılardan Deniz K., E.Y. ve İsmail B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, D.Y., Gökçan ve Gökhan B., Selim G. ve Mehmet K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili bir kişi de aranıyor.