Gündem Kalbimdeki Deniz 25. yeni bölümde büyük karşılaşma!

Kalbimdeki Deniz 25. yeni bölümde büyük karşılaşma!

08.04.2017 - 07:38 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamları ekrana gelen Kalbimdeki Deniz 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Kalbimdeki Deniz son bölümde Suriyeli kayıp çocuğun annesine kavuşması sayesinde Ece de Mustafa’nın annesi ile tanışıyor. Mustafa ile annesinin karşılaşması ise yeni bölümde gerçekleşiyor. Kalbimdeki Deniz 25. yeni bölüm fragmanı ile Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Kalbimdeki Deniz 25. yeni bölümde büyük karşılaşma

Kalbimdeki Deniz dizisi heyecan dolu 24. son bölümü ile 8 Nisan Cumartesi günü Fox Tv'de ekranlara geldi. Kalbimdeki Deniz dizisinin son bölümünde Mirat çok feci bir kaza yapmıştı. Ancak dizinin yeni bölümünde Mirat, bu kazadan sağ bir şekilde kurtuluyor. Fakat Mirat’ın hayatta olduğunu öğrenen Artun ise tekrar ilk planını devreye sokuyor. Bir taraftan Hülya da hem Mirat’a yapılan suikastın hem de Emin’in cinayetinin Artun tarafından yapıldığını Artun’a karşı söylüyor. Ancak Artun bu suçlamaların hiçbirini kabul etmiyor.

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KALBİMDEKİ DENİZ 24. SON BÖLÜM ÖZETİ

Öte yandan Fikriye de Diyar ile Serdem’in aşkını anlıyor ve boşboğazlık yapıyor. Bu yüzden ortalık karışıyor. Suriyeli kayıp çocuğun annesine kavuşması sayesinde Ece de Mustafa’nın annesi ile tanışıyor. Hülya ile Nejat da boşanma kararı alıyorlar. Hatta Nejat, Deniz’in arkadaşı olan Doktor Emine ile tanışıp çok da iyi anlaşıyor. Bunun üstüne Hülya bu durumdan çok rahatsız oluyor ancak bir taraftan da Mirat’a karşı ilgisini çok daha belirgin bir şekilde göstermeye başlıyor.
Ece yeni okulunda çok mutsuz ve çok yalnız olduğu için zor günler geçiriyor. Diyar da Hülya’nın neler yaptığını öğreniyor. Tüm bu olanlar dizinin karakterlerinin hayatlarını bir hayli değiştirecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI