Gündem Kalbimdeki Deniz 42. son bölümde Fatih'e ne oldu?

Kalbimdeki Deniz 42. son bölümde Fatih'e ne oldu?

28.10.2017 - 18:49 | Son Güncellenme:

Kalbimdeki Deniz 42. son bölümü ekrana geldi. Fox'un sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz'de Mirat oğluna kavuşmayı düşünürken kötü bir sürprizden habersizdir. Peki Kalbimdeki Deniz 43. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu mu?

Kalbimdeki Deniz 42. son bölümde Fatihe ne oldu

Kalbimdeki Deniz 42. son bölümüyle dün akşam izleyici karşısına çıktı. Fox'un ilgiyle izlenen dizisi Kalbimdeki Deniz Cumartesi akşamları ekrana geliyor. Kaza geçiren Fatih'e ne oldu, iyileşebildi mi? Kalbimdeki Deniz 43. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ 42. BÖLÜM FRAGMANI

Ece ve Mustafa’nın nişan töreni beklenmedik şekilde sona ererken, o gece onları bekleyen bir sürpriz daha vardır; Diyar doğum yapar. Mirat’a gösterdiği fotoğraf Deniz ve Mirat arasında umduğu krizle sonuçlanmayınca, Fikriye kendince kıvırma yolunu tercih eder. Duygularını ve hayallerini tartan Ece, ortak planlarıyla ilgili yeni kararlar alır ve Mustafa’yla yüzleşir. Mirat’ın evine girenin Şirzat olduğu, Özlem sayesinde anlaşılır. Hülya Ünal’dan etkilenmeye başlarken, Turgut ve Fikriye’yi ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Alihan Deniz’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirmek zorunda kalır. Yosef’i deli gibi merak eden ve bütün ulaşma çabaları boşa düşen Mirat, oğlunun geri dönüşüyle büyük bir sevinç yaşarken; Alihan’ı ise bar açılışında şok eden bir sürpriz beklemektedir.