Gündem Kampüslerde şenlik var

Kampüslerde şenlik var

24.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Öğrencilerin dört gözle beklediği bahar şenlikleri başladı. Şenliklerde konserlerden tiyatro gösterilerine, konferanslardan turnuvalara zengin bir program sunuluyor.

Kampüslerde şenlik var

Bunlardan bazıları şöyle:

Haberin Devamı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi: Bugünden başlayarak 26 Nisan’a kadar sürecek şenlikte, tiyatro, atölye çalışmaları gibi etkinliklerin yanı sıra Yüksek Sadakat, Bulutsuzluk Özlemi, Ezginin Günlüğü, Moğollar, Bedük konserleri de yapılacak.

Bilkent Üniversitesi: 3-4 Mayıs’ta gerçekleştirilecek şenlikte turnuvalar, atölyeler, film gösterimleri yapılacak. Yoga, aikido, zumba gibi aktivitelerin de gerçekleştirileceği şenlikte Teoman konser verecek.

Haliç Üniversitesi: 26 Nisan’daki şenlikte bilgisayar oyunu yarışması, jenga turnuvaları yapılacak, Athena sahne alacak.

İstanbul Kültür Üniversitesi: Bugün başlayacak olan ve 28 Nisan’a kadar sürecek İKÜ Fest’te, Sıla ve Edis sahne alacak. Şenlikte Kent FM’in programcılarından Metehan Mert Çakır da 101 saatlik kesintisiz canlı yayın yaparak rekor kırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Okan Üniversitesi: 2-3 Mayıs’taki Okan Bahar Şenliği’nde Buray ve Fatma Turgut konser verecek.

Çukurova Üniversitesi: Şenlikte konserler, konferanslar ve spor müsabakaları gerçekleştirilecek. 24 Nisan’da Melek Mosso, 25 Nisan’da Gece Yolcuları, 26 Nisan’da Gripin sahne alacak.

Doğu Akdeniz Üniversitesi: Üniversitede 9. kez Rock’n EMU düzenleniyor. 26 Nisan’da gerçekleştirilecek etkinlikte Duman, Hayko Cepkin, Pentagram ve Evrencan Gündüz sahne alacak.

Erciyes Üniversitesi: Üniversitede 2-3 Mayıs’ta düzenlenecek şenlikte, Merve Özbey, Hande Yener, Kıraç konser verecek.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi: 29 Nisan-3 Mayıs’ta yapılacak şenlikte tiyatro gösterileri, sergiler, film gösterileri başta olmak üzere birçok etkinlik gerçekleştirilecek. İdo Tatlıses, Kurtalan Ekspres, Kahraman Deniz, Bora Duran ve Tuğba Yurt’un sahne alacağa şenlikte öze Colorfest ve Su Balonu Fest de yapılacak.